Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzistrocheponarzekam

czy ktos ma gorzej

Polecane posty

? dzis sobie troche ponarzekam. oto moje kompleksy: -cienkie oklapniete wlosy -plaski tyl glowy -mega celulit chyba 5 stopnia -szerokie biodra -zero biustu -wiecznie czerwony nos a teraz zima to juz masakra -uciekajace oko

Gość niestety i tak masz lepiej niż
ja 🖐️ Ty przy mnie to Miss Świata

plaski tyl glowy bo przeciez normalne glowa powinna byc lekko wypukla a ja mam taka jakby mi ktos przywalil patelnia. tyl glowy tworzy z szyja linie prosta

Gość śniąca o...
ja mam gorzej, codziennie praca do 17, w wekendy z piatkami szkoła i 3 egzaminy + zaliczenie (w ten weekend), w domu na swieta nie posprzątane bo nie mam kiedy, z pracy żadnych bonów żadnej premii na świeta nie mam a zarabiam 960zł, na auto wczoraj wydałam 800zł bo padł akumulator i świece...coś jeszcze? Choroba mnie zbiera i martwie sie pozwoleniem na budowe domu, poza tym wyskoczyły mi 2 syfy z okazji wizyty cioci.

a ja nie mam pracy na dodatek. musze sie uczyc do 2 egzaminow . straszne kobyly. tez mam syf w mieszkaniu bo mi sie sprzatac nie chce

Hmmm: -cienkie oklapniete wlosy- uzywaj pianki do włosów i susz je podnosząc -plaski tyl glowy - odpowiednia fryzurka( wizyta u fryziera)+ układanie włosów powinny zdecydowanie pomóc -mega celulit chyba 5 stopnia - trochę poćwiczyć np basen , jak masz nadwagę to może trochę zrzucić i odpowiednia diieta:) -szerokie biodra - niektórzy faceci takie bardzo lubią;) ale odpowiedni strój tez może sprawe rozwiażać -zero biustu - staniki push-up?:) -wiecznie czerwony nos a teraz zima to juz masakra - smaruj go przed wyjściem odpowiednim premem na mrozy, ubieraj czepkę i szalikiem się opatul, przykrywając trochę nos -uciekajace oko - nie wiem co to jest... jak to wada okulistyczna to może do okulistry trzeba iśc, moiże są jakieś ćwiczenia na mie? dzis sobie troche ponarzekam. oto moje kompleksy: gałki ocznej:) Tylko pytanie czy jakbyś to zrobiła to byłabyś szczęsliwsza???:)

końcówka się pomieszała: uciekajace oko - nie wiem co to jest... jak to wada okulistyczna to może do okulistry trzeba iśc, moiże są jakieś ćwiczenia na mieśnie gałki ocznej

ale umiem gotować rosół i zrobić kompot ze śliwek a także wyprasować koszulę .

Gość do śniącej o...
Zarabiasz 960 zł, z tego 800 wydałaś na auto i dom budujesz. Hmmm. Chciałabym tak, tzn mieć takie problemy.

Gość było tyle nie leżeć
:P

ja mam gorzej bo jestem nienormalny:O a wy sie wyglądem przejmujecie:(

oczywiscie z ta koszula to jakis podszyw. - a kto mowi ze nie uzywam pianki. nie zyje w sredniowieczu. przetetowalam setki i po godzinie wlosy sa przyklapniete. poza tym sa tak cienkie ze nie wyczaruje jakiejs super fryzury maskujacej moj plaski lep - nos smaruje , pudruje kombinuje z zielonymi korektorami i wsystko do bani - gruba nie jestem wiec cellulit nie jest sprawa nadwagi i uprawianie sportu wcale go nie likwiduje

tak sa takie cwiczenia ale skuteczne w przypadku malych dzieci

Gość krispiwo
a ja mam tak: - łupiez - tluste wlosy - zeza - aparat na zebach - krotka szyje - garba - plastoskopie - rozstepy - cellulit - grzybice stop - wąsy - wielkie obwisle cycki i co licytujesz sie?

uwielbiam te wszystkowiedzące poradniki :) ćwiczenia, zmiana stroju, wytarcie pupki, zmiana fryzurki, zakup bluzeczki i bułeczki i ćwiczenia ust do usmiechu :D

a ja : zby białe i równe zeby, zbyt wysoki wzrost zbyt lokowane i długalachne , lsniące i puszyte krecone włosy aż do ziemii zbyt wielgachne czarne oczeta ...i sie obudziłam

no zbyt madra tez nie jestem,nie znam zadnego jezyka choc sie ucze jakos ciezko mi wchodza

Gość qiopa
wiesz, ja mam bardzo chore dziecko... i chcialabym miec twoje problemy. zobaczysz, ze za kilka lat bedziesz sie z tego smiac, co napisalas.

Gość śniąca o...
chciałabys zarobić 960zł i 800zł wydać i oszczędzać na dom? Nie buduje sie sama, mam męża a wy kłopoty z płaską głową.

Gość śniąca o...
i w tym miesiacu zapłaciłam rate za szkołe 860zł, kupiłam jedzenia na świeta 350zł, prezenty 250. Nie sądze, żeby uciekające oko było gorsze.

Gość niestety moge ci tylko
wspolczuc.

to kup na allegro włosy clip-in ...ja mam i kurde takiej puszystej fryzury nie uzuskałam nigdy a tez mam liche cienkie takie do doopy ze hej! polecam ci takie co ja mam i wlasnie nie drogie i latwo sie je zakłada... http://www.allegro.pl/item849642679_naturalne_wlosy_remy_treska_clip_in_nowosc.html pełno ich na allegro

Gość śniąca o...
masz takie włosy???? i co fajne? nie niszczą sie? zatrzaski nie niszczą sie? ja chce przedłużać sobie w ten sposób włosy. Ile ich masz na głowe?