Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany_fan_soczków

Soki 100 - cała prawda

Polecane posty

Kolega pracuje w pewnej firmie produkującej soki - niby reklamowane jako 100%. Wyobraźcie sobie że soki te są sztuczne jak diabli. Biorą wodę, jakiś koncentrat, jakiś proszek i mieszają to razem. A żeby było śmiesznie to to zrobienia soku pomarańczowego używa się głównie soku jabłkowego bo najtańszy i najbardziej intensywny. Smak i kolor załatwia "proszek". Jestem zdegustowany.

to podaj nazwe firmy!! wkurza mnie to ze ludzie wyskakuja z takimi sensacjami i nie mówia o jaki produkt konkretnie chodzi zeby mócgo zbojkotować. i czemu??? polacy to jełopy

Ja sama robię soki i trzymają się nawet całą zimę. Niektórzy się ze mnie śmieją, ze w tych czasach, kiedy wszystko jest w markecie za groszę, ja zbieram w lesie jagody, jerzyny, jabłka, winogrona z ogródka i robię z tego domowe przetwory, ale mam przynajmniej pewność, ze to naturalny soczek bez konserwantów i sztucznych barwników.

Gość AH TO TAK ZAWSZE
WLASNIE PODAJ NAZWE ŁATWO SIE PIZE ALE ZEBY COS WIECEJ TO JUZ NIE

Gość AH TO TAK ZAWSZE
PISZE:-0

Gość eh..... na jakim swiecie zyjes
no bo sok 100% jest wyprodukowany z zageszczonego soku, do tego poslodzony itd. to nie jest naturalny sok i kazdy to wie !!!!!!!!!

nie podam nazwy firmy z dwóch powodów: 1. Pewnie w każdej tak jest 2. Pojawią się głosy że jestem pracownikiem konkurencji

Gość BREDNIE FEDNIE
SRUTU TUTU PECZEK DRUTU

Gość eh..... na jakim swiecie zyjes
to zrob porzadek w piwnicy :P ja mieszkam w bloku i mam szafke na rozne sloiki itd. zaden problem, wiec nie szukaj wymowek

Gość sadownik__
mam sad z jabłkami, często biorą ode mnie ciężarówkami te najgorsze jabłka, opadówki, obite, gnijące za 10 groszy kilo. W tym roku nawet 5 groszy :( Ale ja nie o tym. Pytam się jakoś rok temu - co to na soczek jabłkowy ? A kierowca odpowiada - tak na soczek ale pomarańczowy ! Pytam jakim cudem ? A on żeby spojrzeć na sok pomarańczowy 100% - nie pisze tam że wyprodukowany z zagęszczonego soku POMARAŃCZOWEGO a tylko że z zagęszczonego soku - większość to sok jabłkowy ! i to mnie zaskoczyło. A że większość to woda jakieś substancje słodzące, aromatyzujące, barwiące to każdy wie.