Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Femnstka pierdolona

Związałybyście się z chłopakiem pochodzącym...

Polecane posty

Gość Femnstka pierdolona

ze wsi??

Gość ja sie tak kiedys zwiazalam
:-0 wytrzymalam 3 miesiace....higiena pozostawiala wiele do zyczenia :-0

Gość WarszawiankaRodowita90
Z wsiakiem? W zyciu!!!! Powtarzam! W życiu!!!!!!!!!!!

Gość SexInstruktorka Klasy Mistrzow
A co za różnica ogarnij się Warszawianko

Gość Diana765
No jasne. Wiesz ile przystojniaków jest na wsi i w małych miasteczkach. Kulturowo wieś z miastem już sie wyrównała dawno.

>> oczywiscie, najwazniejsze, zeby chcial byc ze mna... innymi słowy zwiążesz się z każdym, byleby tylko ten ktoś chciał być z tobą, desperatka :D

A jakie to ma znaczenie, że jest ze wsi? To wcale nie znaczy, że jest brudasem, śmierdzielem i człowiekiem pozbawionym kultury... Tak samo jak w mieście możesz spotkać typy beznadziejne tak i na wsi spotkasz facetów bardzo rozgarniętych... Miejsce pochodzenia nie definiuje już człowieka tak bardzo jak kiedyś...

Gość ja tam bym się związała
sama pochodzę z miasta i to nie tylko od urodzenia od pokoleń. Jednak moi rodzice przeprowadzili się na wieś, bo chcieli mieć swój domek i mama zawsze marzyła o swoim podwórku, ogródku itd. Poznałam tam wielu chłopaków, mnóstwo z nich to typowe wieśniaki, ale też dużo jest ambitnych, chcących wyrwać się stamtąd, mają aspiracje, marzenie i uparcie dążą do ich spełnienia. A co najlepsze udaje im się bo nigdy nie mieli wszystkiego podanego na tacy i na swój sukces musieli ciężko zapracować:)

Gość ajo
ja jestem z facetem ze wsi 15 lat i zyje..ja miastowa babka od wiekow on facet ze wsi..a dzisiaj jest bardziej mastowy niz ja..haha bo pracuje w warszawie na co dzien a ja siedze w malym miasteczku obok..i co ty na to ? to skad kto pochodzi nie ma znaczenia liczą sie uczucia

Gość godnalacha
Jakby miał ładny dom iauto

Gość godnalacha
Jakby miał ładny dom iauto

Gość TolaLola15
Jakby miał bogatych rodziców...

Gość MiasteczkowaLola
To BrOOdasy sĄ.!!!!

jestem ze wsi i za wieśniaczkę sie nie uważam przez 16 lat ogladalam przez okno pole, gnój i krowy a moi rodzice rolnikami nie są. nieważne skąd się pochodzi

Gość ja se mysle ze to latawiec
oczywiscie ze nie,no chyba ze bym sama z wsi byla to wted bym nie miala wyboru...

Gość Diana765
Teraz już nie ma żadnych różnic między wsią a miastem. A w niektórych regionach szczególnie postprzemysłowych ludzie masowo wyprowadzają się na wieś. A wy miejskie princessy jesteście poprostu zwykłymi blacharami...

Gość Diana765
I tępymi strzałami

Gość wy chyba mylicie pojęcia
Nie utożsamiajcie osoby pochodzącej ze wsi z rolnikiem czy kims, kto ciągle siedzi w polu. No jedynie chyba np. akcent z danego regionu może przeszkadzać, chyba, że go ktoś nie ma. Ja mieszkam w małym miasteczku, mój facet jest ze wsi i jest świetnym, inteligentnym, ambitnym facetem, ma dobra prace, ciagle sie rozwija, zapewniam, że jest CZYSTY ;p i nie ma problemów z higieną haha to śmieszne co piszecie. Bo wieśniak to raczej określenia dla zachowania kogoś, kto nie wie gdzie co jak, wygląda jak 7 nieszczęść i brakuje mu kultury osobistej a nie dlatego, ze mieszka na wsi.

Gość Diana765
Czy naprawde większość z was tak uważa??? Mój chłopak pochodzi ze wsi, a ja Z Poznania. Teraz mieszkamy w mieście, ale jak weżniemy ślub planujemy wybudować dom na wsi i mamy nawet działke nad Zalewem Chańcza w Świętokrzyskim. Na wsi jest cisza i spokój, a w miastach brud smród i ubóstwo

Gość Diana765
Nawet jeśli pracuje w rolnictwie, to cóż z tego? Nowoczesne rolnictwo nie jest takie jak 50 lat temu...

No właśnie, to w dużym mieście widać biedę i smród. Gdy wyjechałam na studia byłam w szoku, że tak to wygląda, wszedzie bezdomni, w komunikacji miejskiej, na dworcach brud i smród. Do tego tacy mądrzy są miastowi, a większość nawet nie ma swojego samochodu tylko porusza się tramwajami itd. Tak naprawdę dawne zycie na wsi już zanika, a gospodarstw rolnych jest coraz mniej, przeciez teraz w Polsce krowa to rzadki widok.

Gość Diana765
No właśnie. Ale tu jakies stereotypy widze są szczególnie głupich miejskich nastolatek.

Gość Diana765
A pojedźcie zobaczyć jak wyglądają nowoczesne domy na wsi. W mieście szukać takich ze świeczką. Całe w kwiatach, jakieś oczko wodne, a jeśli mają gospodarstwo, to przeważnie jest ono oddzielone od tej częsci widokowej...

Gość pszewarznie
Wieśniary z was. Hahahah!!

Poza tym jakimś dziwnym trafem osoby znane, sławne w kraju stawiają sobie domy na uboczu, często właśnie na wsi, gdzieś przy lesie.