Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona zareczona

Bosze jaki wstyd!

Polecane posty

Gość hahaha jesli to nie prowo
ta masz u mnie głoś na przegrańca miesiąca gwarantowany! :D haaaaaaaaaaaaaaahahhahahhahahhahahahahha zaraz jebne:D nawet jesli prowokacja to dobra:] 9/10

dobrze mówią,niektórzy, pogadaj z nim.W końcu wybaczy i może zapomni... Ale narazie daj mu czas na pomyślenie,niech sie z tym prześpi, a jeśli chce spędzić te Święta sam to powinnaś mu na to pozwolić. Postaw się na jego miejscu, choć myślę że będzie ciężko, i pomyśl czy nie chciałabyś "odpocząć" zwłaszcza że mieszkacie razem i jest mu z tym jeszcze gorzej.

Gość duch_cafe
jem gowno ale tylko na pomaranczowo bo na czarno gram yntelektualiste :classic_cool: sluchaj duch ci radzi pusc na niego pozadnego stolca kazdy kochajacy facet to uwielbia zauuufaj mnie

uczulona, dzieki :(. To beda najsmutniejsze swieta w moim zyciu :(. A mialo byc tak pieknie :(. Moze powinna przeniesc sie do rodzicow? dac mu od siebie odpoczac?

tymczasem smyram sie owlosiona raciczka dzika roniac co raz to nowe lezki

"Lusiu, Ty sobie zarty stoisz a ja spac nie moge po nocach " Nie stroję, wiec rozumiem, ze to w Twoich ustach taki eufemizm, zeby delikatnie zasugerować wystąpienie z innymi radami. OK, ja mam jeszcze taka, ze moze wypożycz gdzieś wehikuł czasu?

Kafe to umie pocieszyc :( nie ma co :(

Gość zmiano obwodnicy
pewnie wypilas za duzo w tej resturacji i cos ci sie pomieszalo.

zawstydzona zareczona uczulona, dzieki . To beda najsmutniejsze swieta w moim zyciu . A mialo byc tak pieknie . Moze powinna przeniesc sie do rodzicow? dac mu od siebie odpoczac? może to nie głupi pomysł z tym wyjazdem do rodziców..? zrób to i zobaczymy co się dalej stanie,napewno nie będzie tak źle :)

troch wypilam ale u mnie wszyscy pija to normalne

ostatni wpis nie jest moj :( nie wiem co robic, chyba naprawde pojade do rodzicow :(. Wyslalam mu dzisiaj chyba ze 100 smskow, na zadnego nie odpisal :( telefonu tez nie odbiera :(

smutno mi bo juz mierzylam sukieniusie i slalalam zaproszonka o kielkujacej w moim brzusiu fasolce nie wspominajac

"Wyslalam mu dzisiaj chyba ze 100 smskow, na zadnego nie odpisal " To jakiś ślad. napisz, jakie jeszcze kroki podjęłaś. Moze coś wymyślimy po przeanalizowaniu.

Gość a ja sądze
zawstydzona zareczona czytając Twoje wypowiedzi przy innych tematach stwierdzam,ze to prowokacja !!!!!!!! trzeba byc skonczona kretynka aby na zareczynach zrobic taka gafe !!!!!

bo tak to wyglada jak jakis koszmarny sen, z ktorego bardzo bym chciala sie obudzic :(. A co mam Lusi napisac wiecej? Dzwonie na komorke, nieodbiera albo wylacza, na smsy nie odpisuje. jak wraca do domu, to zamyka sie od razu w drugim pokoju z kompem, nawet na mnie nie spojrzy :(. On tez mial dziewczyne przede mna, tylko dlaczego to ja jestem ta gorsza?

w takiej sytuacji nic nie poradzisz, musisz poczekać......dac sobie nawzajem trochę czasu, nie pisz juz do niego więcej, jak będzie chciał sie odezwać to się napewno odezwie