Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżejsji

Czy można sobie przebić samemu ..

Polecane posty

Gość Dżejsji

błonę dziewiczą dość długą świeczką? potym było trochę krwi... i czy pierwszy raz nie będzie boleć, nie zapominając o fakcie z świeczką? proszę poważne odpowiedzi..

Gość mini111
dziewczyno ile Ty masz lat ze zadajesz takie pytania...

Gość a ja tak powiem
po pytaniu sądzę, że nie więcej niż 15 lat

Gość mini111
no to napewno, poprostu cos strasznego

Gość Dżejsji
14.. prawie 15..;P matki się takiego czegoś nie spytam no..

Gość a ja tak powiem
kochane dziecko na seks masz jeszcze sporo czasu najpierw trzeba dorosnąć fizycznie i emocjonalnie nie wiem dlaczego ta świeczka tak cię zainspirowała ?

Gość Dżejsji
a tu nie chodzi o to, że teraz, już, zaraz sex i koniec.. chodzi o to, że przy po masturbacji było trochę krwi, i teraz jak się masturbuję to nie ma żadnych oporów jak kiedyś, więc mogłam sobie przebić tą błonę. I pytanie, czy pierwszy raz nie będzie mnie bolał, albo bolał mniej, jeżeli sama sobie ją przebiłam. I czy facet może zczaić jak mu np. powiem, że to mój pierwszy raz, a nie będzie już miał czego praktycznie przebijać. Bo co ja mu wytłumaczę? No słyszałam, że jak się dużo ćwiczy to czasem błona może hm.. zaniknąć? pęknąć? czy coś, ale no.. wiecie o co chodzi..

Gość atramencik123
Oj, dziewczyno. Błonę dziewiczą pewnie sobie przebiłaś skoro było trochę krwi. Co do stosunku to nie będzie bolało jesli odpowiednio się nawilży twoja pochwa, a chłopak nie zorientuje się, że nie masz błony dziewiczej. Ja rozumiem u ciebie zainteesowanie seksem, masturbację itd. Ale skąd przyszło ci do głowy, żeby użyć świeczki?

Gość a ja tak powiem
skoro sobie przebiłaś to na pewno nie będzie cię już tak boleć jednak ból może pojawić się zawsze zależy to od różnych rzeczy: wilgotności pochwy, techniki partnera, po porodzie, twojego samopoczucia i bóg wie od czego jeszcze jest wiele przyczyn i dojrzałe kobiety tez czasem może boleć inna kwestia to to czy ci uwierzy że to twój 1 raz, bo jak sam jest prawiczkiem to uwierzy, ale jak ma już jakieś doświadczenia to może się pokapować, bo z kolei ty nie masz wprawy i będziesz się też stresować

Gość NOOOOOOOOO.. A CO
Weż poczytaj lepiej jakąś książkę.

Gość NOOOOOOOOO.. A CO
Weż poczytaj lepiej jakąś książkę.