Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bossmannn

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Bossmannn

Przytrafiła mi się dziś niecodzienna sytuacja w pociagu Intercity. Zalotnie uśmiechała się do mnie laska rozdająca poczęstunki... no ale przecież one są miłe więc nie zwróciłem na to zbytnio uwagi. Podróż trwała kilka godzin więc poszedłem do barowego na naleśnika. Przechodziła i uśmiechała się ewidentnie do mnie więc też się uśmiechnąłem i ona zatrzymała się i zapytała czy przypadkiem już z nią nie jechałem i podała datę. Nie pamiętałem czy jechałem więc odparłem "być może" bo czasami jeżdżę tym pociągiem (ok. 2 razy w miesiącu) no ale rzuciłem jej drobny komplement o dobrej pamięci. Poszła sobie i pojawiła się znowu z uśmiechem zbierając opakowania po poczęstunkach z przedziałów życząc mi miłego weekendu (nie wysiadałem na stacji końcowej a reszta pasażerów z tego przedziału pojechała dalej). No i teraz sprawdziłem czy w tej dacie, którą ona podała jechałem tym pociągiem i... jechałem! To było 2 miesiące temu. Kobiety, o co jej chodzi? Lubi mnie czy co? Może powinienem żałowac że numeru tel. nie wziąłem od niej albo nie wcisnąłem wizytówki? :)

Gość Romano Sexmacher
Jeśli fajna dupa to ja bym żałował :P

Gość Emmett Fitz-Hume
Dlaczego pytasz? Jeżeli Ci się spodobała to było rwać :P Zresztą nic straconego- jeszcze ją spotkasz ;)