Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu on

Lublin Lublin

Polecane posty

Gość MAŁRYCY
Jak nie ja to kto??? No sama pomysl, taka partia Ci sie trafila ;). Nie bede sie uzewnetrznial na forum, wiesz, musze dbac o wizerunek nieznajomego twardziela! Dzialam na wyobraznie, co? :D Hehehe, nie no, zartuje, nie lubie dziadostwa.

aaaaj cholera.. lecisz na Mnie :D taka partia mowisz.. no wez cos powiedz, bo tylko gadasz jaki to zajebiaszczy jestes a ja wciaz dowodów nie mam :D winka? bo ja wlasnie pije.. :P

Gość MAŁRYCY
Dowody moge przedstawic, ale jak bedziemy tylko we dwoje, tutaj niestety nie ;). A Ty tez jestes zajebiaszcza? :D

Gość MAŁRYCY
A winka chetnie i moze jakis ciekawy film ;).

Film hmm.. teraz mam w planach Avatar, jest inny niz pozstale filmy, chyba warto obejrzec z samej ciekawosci.. aaa to szybko1 bo winko sie konczy :P

Gość MAŁRYCY
O widzisz, jako prawdziwy DZENTELMEN(trudne slowo!) specjalnie czekalem z Avatarem na Ciebie. Niezle co? Na bank teraz juz prawie mnie kochasz, ale wyluzuj, to tylko kino! I nie horror, a na horrorze bys sie chociaz przytulala no ale niech strace ;). Idziemy! Kiedy masz czas?

jaaacie ale Ty super jestes :D Idziemy! a co! Trzeba sie bawic.. jutro, godzina 16 pod Plaza .. ale wiesz ,musisz sie postarac bo na Avatara miejsc wcale nie ma :P

Gość MAŁRYCY
No wlasnie, jutro o 16 nie moge! :D Kurde, przeciez sie nie umawiam przez internet bez fotki. Zrobisz cos z tym? :P

oj Małrycy dziewczyna cie zaprasza a ty o fotkach tu gadasz ....:O umowicie sie ze bedzie trzymala jakis przedmiot i tak sie rozpoznacie :)

Gość MAŁRYCY
Tu nie chodzi o rozpoznanie, ale o ciag dalszy... :D hehehe

no to jak chcesz miec ciag dalszy bez ciągu pierwszego ;) ;)

acu- tu chodzi o to, by przy pierwszym spotkaniu nie dostac szoku, sama rozumiesz, młodzi jestesmy- zyjemy w takich a nie innych czasach i niepoządane stresowanie jest zbędne :P Małrycy- slij fote i nie marudz :] choc raz mozesz byc posłuszny :P

Gość MAŁRYCY
Taaa fote, na forum? Nie ma mowy! Musisz dac do siebie jakis kontakt, jesli nie chcesz tego spierdolic! Hehehe, postaraj sie :*.

..przeciez widac mojego maila! wysylaj.. a nie jęczysz ;] spierdolic? jejuu jak Ty brzydko mowisz, nie wiem nie wiem.. chyba przemysle to kino :D ech.. jade do szpitala, trzymajcie kciuki;/

Jaty buziaczki 👄 kiedy tu będziesz więcej niż 2 minutki ;) karolinkaa jak dostaniesz maila to napisz czy Małrycy nie oszukiwał ;)

Gość MAŁRYCY
Oj tak sie mowi, TRENDI! No teraz widac ;). A co Ci? Opowiadaj!

Gość MAŁRYCY
Znaczy martwie sie i dlatego opowiadaj zebym mogl uratowac ;).

Mi nic.. ale ktos z mojej rodziny mial dzis powazna operacje, i miala byc o 15:30 a na stol polozyli go dopiero 18:30;/ i.. musialam wrocic bo zostaje na bloku operacyjnym cala noc.. dopiero rano mozna sie zobaczyc z pacjentem.. i tak to;/ jezuu jak zimno;/ Malrycy- gdzie ta fota, ach zapomnialabym.. powiedz ile masz lat bo to zadecyduje czy w ogole chce zdjecie :P

Gość MAŁRYCY
Biedna Karolinka, pozostaje mi zyczyc powodzenia! Lat mam akurat, w tym roku cwiercwiecze, wiec juz doswiadczenie zyciowe i rownoczesnie mloda dupa ;). Ideal, nie?

Nie ma ideałkow, a jakby byly.. to co to za frajda? Trzeba by sie bylo kłocic o to,ze ktos jest idealny! :P a dziekuje dziekuje.. ale juz po operacji i jesst wszystko okiej :))))) cwiercwiecze.. noo tos Ty starszy.. stara dupa normalnie :P ;))

karolcia o kolacji zapomnialem przez noc niestety nie schrupalem zadnej laski