Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu on

Lublin Lublin

Polecane posty

Gość Kaaaarolinkaa21
wiem,ze jestes kobieta.. zauwazylam po 1 zdaniu... jasne, ze chce a cos w tym zlego? ;p

Gość Kaaaarolinkaa21
oo jaty- nie spisz? hm..

Po "hejka" poznałaś, że jestem kobietą? Nic złego w tym nie widzę. Ale nie wiem czy chcę. Zastanawiam się nad tym. Jaty - nic specjalnie interesującego. Zima, śnieg, nowy rok :)

jeszcze nie dopiero 22.00. mysle co by tu .......

brum to pieknie , snieg to ladnie, samopoczucie lepsze

Gość Kaaaarolinkaa21
brum- poznalam po "wypilam juz" ;] .. ooojejuu ;p jaty- a gdzie Ty wlasciwie siedzic, ze masz 22? bo w stanach na pewno nie.. tam dopiero 4 rano ;)

Gość Kaaaarolinkaa21
Nowa Zelandia- no tak.. swiatowy zegar pokazuje ze 22 u was, faktycznie :) jak Ci sie podoba, poleczasz to miejsce? ;p

karolina oczywiscie polecam, choc zalezy co masz na mysli

Gość Kaaaarolinkaa21
Co mam na mysli.. hm warunki pracy, miejsce zamieszkania, koszt utrzymania i zycia i ciekawa jestem czy brakuje tam specjalistow np lekarzy, fizjoterapeutow, masazystow..bo w wielu panstwach brakuje ;)

karolina mieszka sie wspaniale, slonce, cieplo, ocean praca trudno mi powiedziec, ale zarobki sa ok fizjoterapeuci sa wszedzie mile widziani

Gość Kaaaarolinkaa21
Fizjoterapeuci sa wszedzie mieli widziani procz Polski hehe dlatego coraz czesciej zastanawiam sie by wyjechac.. ech.. a u nas zima, znieg i mroz -12 ;/

Gość Kaaaarolinkaa21
śnieg :)

mam w rodzinie fizjo mieszka w Kanadzie bardzo dobrze mu sie powodzi

Jaty dzisiaj z rana(albo wieczora ;)) niestety nie mogłam tu zajrzeć :( może jak się wyśpisz to się uda zgadać :) Ja skończyłam wyższą szkołę fizjoterapii we Wrocławiu :) Karolinka a Ty w Lbn studiujesz ? Jaty jak to do mnie było to ja jestem rodowitą Lublinianką z krwi i kości :D:P

Przeczytałam jeszcze raz Twoje pytanie i tak sobie myślę że to jednak do mnie było tylko.......tylko, że to rżnięcie można odebrać w dwójnasób i teraz to nie wiem czy to, że jestem Lublinianką to wada czy zaleta ;););) więc odpowiem enigmatycznie .....lubię ale z rozumem i rozwagą :P :D do pogadania złotko 🖐️

Gość Kaaaarolinkaa21
acu -> tak licencjat robie w Lublinie, bo stad pochodze ale na studia mgr planuje poznan lub wraszawe, Jeszcze mam troche czasu by sie zastanowic, generalnie z kieruku jestem zadowolona ale konretne pieniadze sa z tego zawodu za granica.. a Ty, pracujesz? zadwolona jestes z warunkow jakie masz? :)

Gość Kaaaarolinkaa21
acu -> tak licencjat robie w Lublinie, bo stad pochodze ale na studia mgr planuje poznan lub wraszawe, Jeszcze mam troche czasu by sie zastanowic, generalnie z kieruku jestem zadowolona ale konkretne pieniadze sa z tego zawodu za granica.. a Ty, pracujesz? zadwolona jestes z warunkow jakie masz? :)

tak, tak pracuję tylko, że w innym zawodzie :)

hej fizjoterapeutki acu wszystko trzeba robic rozwaznie nie pisalem bo jak wracam ostatnio z tyrki w fabryce to nie czuje zadnego czlonka mego ciala na pewno kiedys spotkalismy sie we wrocku na rynku niezle was przysypalo to co robisz mozesz np kontynuowac w NZ ? mialem tylko na mysli ze lublinianki to fajne laski i tam takie

fiu fiu ,ale małrycy pojechal ;-))) brzydko , fe chłopiec ! ;)

Jaty mogę moge, wszędzie mogę bo to popularna usługa wśród kobiet a teraz już i mężczyzn :) u nas pada marznący deszcz:( koszmarna pogoda :(

Gość MAŁRYCY
Czemu brzydko? Nie mam problemow z wyrazaniem swojego zdania, wiec jak cos mnie wkurwia to mowie o tym!

no moze i faktycznie ;-) szczerosc faktycznie często towar deficytowy :-) no a wracając do tematu jak tam zycie erotyczne w Lublinie ? pewnie kwitnie biorąc pod uwage ten syf i wygwizd lodowaty za oknem ?

Gość MAŁRYCY
Zycie erotyczne w Lublinie? Pfff, tutaj wszystkie damy licza na ksiecia z bajki. Nie sa wyluzowane i nie lubia luznych zwiazkow! A ja przeciez zajebisty jestem to sie znam na tym troche.