Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tam mozna

Zgwalcil 13 miesieczna dziewczynke

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeee
no własnie ten zloty chyba nie ma dzieci, pomysl czlowieku ze zrobil by to twojemu dziecku? co bys zrobil?kogo bys winil? niestety ale chcial bys udusic tego pedofila? zabic? no chyba zebys sie zastanawial gdzie g dac na leczenie lub napisac list do prezydenta ze to winna społecznstwa...to nie czlowiek to bestia,ktorego trzeba tez tak potraktowac a dokladnie wsadzic mu w tylek grubego kija zeby mordą wyszedł na taka kare zasługuje ten pedofil!!!!!

Gdzie była matka?Dlaczego takie wyrodne kobiety dostają od losu dar macierzyństwa,a porządne,kochające się małżeństwa zmagają się z niepłodnością.Życie jest niesprawiedliwe!

Gość az mi sie żołądek
z nerwów skurczył huj jebany

Gość Jak tam mozna
wlasnie niesprawiedliwosc dziecko powinno byc tylko dla ludzi je chcacych a nie ze trafia sie byle komu i cierpi potem..

Gość o boże to straszne
żeby chociaż przynajmniej 3 latka miała :(

Gość Karolcia_18
Chyba bym go zajeb****, matce bym łeb ukręciła, a jemu fiu*** obcięła.... tępymi nożyczkami.

Gość Karolcia_18
czy zamiast tej dziewczyniki nie mógł zerżnąć mnie?

Gość wertyhjnbvc
Czytałam to i potem jeszcze w wiadomosciach oglądałam. Strasznie mnie to poruszyło aż się poryczałam.... Mam córkę w tym samym wieku co ta malutka. Nie mieści mi się w głowie skąd takie potwory się biorą. Jak mozna mieć takie zwierzęce popędy :O Dzięki Bogu, że mała żyje bo czytałam, że mało brakowało aby się wykrwawiła, dostała zakażania... Matka powinna odpowiadać przed sądem. Powinna być pozbawiona praw rodzicielskich.

Gość do o boże to straszne
Trzy latka debilu? Z Tobą też coś nie tak!!!!!!!!

Gość do o boże to straszne
Trzy latka debilu? Z Tobą też coś nie tak!!!!!!!!

Gość trzy latka
Co trzy latka, pierdolcu?! Ja mam córkę w tym wieku i wierz mi, ścigałabym go do skutku i zabiłabym własnymi rękami. W dupie mam wymiar sprawiedliwości! Nie spoczęłabym do śmierci gnoja. Dziecko to dziecko, jak można wartościować, które lepiej, a które gorzej zgwałcić???!!!

Gość noale
ludzie to jednak mają w tych łbach poprzestawiane. Tekst - zeby chociaz 3lata miała... to jest po prostu, nie to słów brakuje. A do zwolenniczek samosądu - i tak powinno być. W końcu mamy falę emigracji z Rumunii, Bułgarii, byłego ZSRR i oni tez z czegoś muszą żyć. Takich gnoi owinno się we własnym zakresie unicestwiać - wynająć jakiegoś Czeczena i po sprawie. A ta suka - czyli mtka dziecka to powinna się do końca swoich dni zadręczać i nie zaznać spokoju. Głupia p..pa. Głowa jest od myślenia i mając mała córkę nie umawia sie na chlanie - trzeba pewne rzeczy przewidywać

Gość yuyttyuuuuu
Miło mi Pania poinformowac, ze w Naszej klinice sa przeprowadzane operacje rekonstrukcji pochwy. Przeprowadza je Pan Miecio za dwa jabole i paczke szlugow. Technicznie operacja polega na uzyciu walu korbowego od Kamaza, ktory jest mechanicznie wprawiany w ruch obrotowy za pomoca korby a nastepnie z duza predkoscia wprowadzany w okolice warg sromowych, powodujac wytworzenie kanalu pochwy. Srednio podczas operacji pacjentka traci ok 2,5 litra krwi zatem konieczna jest transfuzja. Ponadto pacjentka traci tez duzo tkanek miekkich z okolicy warg sromowych ktore zostaja rozerwane na strzepy i rozrucone po calym garaz... ekhmmmm gabinecie.W celu zmniejszenia nieprzyjemnych doznan podczas zabiegu stosujemy smar do walow korbowych. Koszt operacji wynosi 2x5PLN +9PLN (koszt jaboli i szlugow)+20 PLN dla mnie za posrdednictwo. Rekonwalescenscja po operacji trwa okolu roku, w tym czasie nie wolno sie pier...lic ani masturbowac gdyz grozi to rakiem macicy. Zapraszamy do naszej kliniki. Pozdrawiam

takie bestie nie mozna wsadzac do wiezienia i aby jedli za nasze podatki. \Ich tylko dac do kamieniolomow niech pracuja moze zmadrzeja bo co sie z tym naszym swieta dzieje to sie w glowie nie miesci

Gość SKINIO
Ja nie bede sie wypowiadal co o tym mysle i jaka kara wejdzcie sobie na strone www.hcfor.pl i tam sa przyklady kar dla takiego pedofila

KURWA CO ZA KUTAS, ZWYRODNIALEC JEBANY!!!!!!!!!!!!!! Moja propozycja kary... kastracja publiczna, cela z napalonymi pedałami co by go dymali 10 razy dziennie w dupę, chleb i woda przez 10 lat a potem krzesło elektryczne!!!!!!!! Na chuja innej rady nie ma!

Gość Anetttka
zmartwie was - on nie poniósł za to ŻADNEJ kary.Sąd uznał go za niepotalnego, poleżał sobie bidak troche w szpitalu, a teraz pewnie chodzi spokojnie po ulicach Kętrzyna

Gość Anetttka
niepoczytalnego

Gość ujuju
no i ja jestem za kara smierci powolna bolesna smierc dla niego nie ma miejsca wsrod spoleczenstwa

Gość mamammmmmmm
złoty, gdyby takich ludzi nie było to byłaby zgoda i miłosć stąd życzenie mu śmierci, jestem matk ai wiem co mówie. dziecko mu krzywdy nie robi a on dziecku tak....