Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Widzę, że forum dziś bezapelacyjnie zdominowane przez Narcyza... Piszcie, jak wam mija weekend i Wszystkich Świętych dziś?

Polecane posty

1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

Jest ok 8gb ramu 128gb pamięci jak ipad pro 13 za 7000

Dalej masz rozdzielczość ekranu 2400x1080p i dolby atmos po jacku

Reszta już zwyczajnie jak ips itd za to masz czytnik linii palców i nfc 

4k60 laguje 4k30 daje rade 

I masz androida 15 to długo starczy 

No i marnotrawstwo bo i tak z tych funkcji nie skorzystam. Już pisałem do czego używam telefonu. Resztę i tak na laptopie robię.

1 minutę temu, kris888 napisał:

Wiem że jest taka możliwość. Telefon obecny mam działający i to najważniejsze.

Ja się zdecydowałem bo laduje ladowarkom ipada kejs byl free zero dodatkowych zakupów a byla zniżka 

Wgrałem wszystko co potrzebne na zewnątrz do tego mam tapete tekkna 8 jest wystarczająco dobrze 

No i marnotrawstwo bo i tak z tych funkcji nie skorzystam. Już pisałem do czego używam telefonu. Resztę i tak na laptopie robię.

Kupiłem jeszcze adapter usb c do usb a pendrive mogę podłączyć i nie potrzebuje komputera jak chce pobrac kilka plików 

4 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

Jest ok 8gb ramu 128gb pamięci jak ipad pro 13 za 7000

Dalej masz rozdzielczość ekranu 2400x1080p i dolby atmos po jacku

Reszta już zwyczajnie jak ips itd za to masz czytnik linii palców i nfc 

4k60 laguje 4k30 daje rade 

I masz androida 15 to długo starczy 

...u też se chyba kupie ten telefon jak za te pieniądze to ma świetne parametry 

Edytowano przez gnomee

Przed chwilą, Dwa spełnienia tak tak napisał:

No ja polecam jest ok

ty a bateria na długo wystarcza

Powodzenia w pisaniu pisma urzędowego na telefonie czy zrobienia czegoś w arkuszu kalkulacyjnym xD

Zainstalowałem sobie na smartfonie (mam drugi do testów) jakiś mobilny pakiet biurowy (darmowy) i pisanie to była mordęga. Nie... jednak do tego lepiej laptop i LibreOffice.

Edytowano przez kris888

Powodzenia w pisaniu pisma urzędowego na telefonie czy zrobienia czegoś w arkuszu kalkulacyjnym xD

Zainstalowałem sobie jakiś mobilny pakiet biurowy (darmowy) i pisanie to była mordęga. Nie... jednak do tego lepiej laptop i LibreOffice.

No ja to robię na ipadzie albo pc wtedy ale gdy np wgrywalem retro oprogramowanie to nie musialem laptopa mieć obok telefon wystarczyl a czat gpt dawala mi linki bezpośrednie 

3 minuty temu, gnomee napisał:

ty a bateria na długo wystarcza

Nie wiem czy wiesz ale w każdym nowym telefonie bateria na początku wytrzymuje bardzo długo, na początku tzn pierwsze pół roku.

15 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nieudaczniki nie potrafią zarobić na siebie i liczą na darmochę od Państwa i ciotki, nazywając ją foką ☺️

Ja do wszystko doszedłem sam jak elka wykorzystując co się da zrobić bez pracy 

13 minut temu, kris888 napisał:

Będziesz mógł płacić za zakupy bez niczego to plus ogromny nie nosisz portfela, wgrasz mObywatel to i dowód osobisty zbędny, dograsz inpost to nie musisz pamiętać o kodach qr lub cyfry zapisywać 

To już 3 dogodnosci nie przesadzaj

I chyba ma też radio

10 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

I chyba ma też radio

miałem jedną Motorolę do testów, to radio było dziadowskie - przy takim samym kablu słuchawkowym mój stary telefon odbierał idealnie, natomiast ta Motorola nic nie łapała - trzeba było rozciągnąć kabel na max poziomo położyć i dopiero sygnał łapała, chodząc po pokoju ciągle szum (co wyklucza słuchanie radia na mieście).

Edytowano przez kris888

30 minut temu, Huldra napisał:

Zawsze mnie bawi, jak grubas z lazanią próbuje uwłaczyć Nimfie urodowo. 

No myje się i pindrzy ale co z tego bardziej atrakcyjna fizycznie kobietom jest ochlapana autobusem od kałuży w dżinsach anastazje niż nimfuś w ...ence 

3 minuty temu, kris888 napisał:

miałem jedną Motorolę do testów, to radio było dziadowskie - przy takim samym kablu słuchawkowym mój stary telefon odbierał idealnie, natomiast ta Motorola nic nie łapała - trzeba było rozciągnąć kabel na max poziomo położyć i dopiero sygnał łapała, chodząc po pokoju ciągle szum (co wyklucza słuchanie radia na mieście).

Masz 14 dni na zwrot ja też miałem i nie oddalem mi wystarcza 

Przed chwilą, Dwa spełnienia tak tak napisał:

Masz 14 dni na zwrot ja też miałem i nie oddalem mi wystarcza 

Nie kupowałem, kolega mi oddał za darmo 😄

2 minuty temu, kris888 napisał:

Jak go wyprobujesz i alternatywą będzie inny za 500zl + też zostawisz go

100zl taniej to masz już 2gb ram oferty

A za 150zl 350vs500 możesz mieć komputer mff według mnie wybór dobry aż będzie kasa na iPhone 

6 minut temu, kris888 napisał:

Mnie zrazilo tylko 4k60 ale na 1050ti przerobilem klipy do pivot 1080x2400 i mam środek 4k odtwarzany płynnie jak 60fps

Koniec końców i tak nie używam bo nie mam czasu na zewnątrz tańczące pízdy oglądać 

Co do testów: Robienie zrzutów ekranu na Motoroli mnie wkurza. Trzy palce albo przycisk zasilania + przycisk zmniejszania głośności. Nigdy mi to nie wyszło.

Przekombinowane. W np. Huawei'u to zrobili lepiej - jeden przycisk i masz zrzut ekranu.

Co do testów: Robienie zrzutów ekranu na Motoroli mnie wkurza. Trzy palce albo przycisk zasilania + przycisk zmniejszania głośności. Nigdy mi to nie wyszło.

Przekombinowane. W np. Huawei'u to zrobili lepiej - jeden przycisk i masz zrzut ekranu.

A tak też mnie zdziwiło jak to się robi ale się przyzwyczaiłem nawet na ipadzie 13 pro też robię teraz zadilanie + glosnosc 

Mi albo się wyłącza telefon albo ścisza muzyka wtedy. Nie wiem, może ta Motorola jakaś uwalona jest.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się