Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanaaaaaaaaaa

uwaga!!salon fryzjerski Slasa w Olsztynie

Polecane posty

Gość zdenerwowanaaaaaaaaaa

w tym tygodniu miałam wątpliwą przyjemność odwiedzić salon fryzjerski Salsa w Olsztynie w Tesco. Poszłam pofarbować sobie włosy na blond, wybrałam z panią fryzjerką odcień, nałożyła rozjaśniacz na odrosty, potem farbę, po umyciu włosów siadam przed lustrem a ja mam ŻÓŁTE włosy!! pani z uśmiechem na twarzy do mnie mówi że wyszedł miodowy blond, ja na to że to nie jest żaden miodowy blond tylko żółty kolor a miał być popielaty blond, więc pani stwierdziła że poprawi , po nałożeniu jakiegoś specyfiku na włosy musiała mi cały czas masować włosy bo paliło to diabelstwo jak cholera, umyła mi potem włosy i znowu siadam do lustra a tam wciąż mam żółte włosy. Więc jakaś inna pani zaproponowała mi że za usługę nic nie zapłacę, zresztą musiałabym być chyba niedorozwinięta aby zapłacić za zniszczenie włosów i pofarbowanie ich na żółto. Także pani zaproponowała abym przyszła następnego dnia do drugiego salonu sieci i tam szefowa także za darmo poprawi mi moje włosy. Więc przychodzę następnego dnia do drugiego salonu tam fryzjerki nie wiedziały że mam przyjść, szefowej nie było. Zadzwoniły do niej żeby się zapytać o szczegóły. I okazało się że to nie szefowa poprawi mi moje kurczakowe włosy tylko fryzjerka i jeżeli efekt będzie poprawny to mam zapłacić za usługę!!!!! Powiedziałam że ja w tym okropnym salonie nie zostawię ani złotówki i pójdę gdzieś indziej. Nie dosyć że zniszczyły mi włosy które są w dotyku jak siano to jeszcze żądały kasy za naprawienie ich błędu! Więc jeżeli któraś z was wybiera się do tego salonu to bardzo odradzam, ja strasznie żałuje że się tam wybrałam:(