Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dareck

Kobiety, naprawdę wierzycie że Arab was pokocha?

Polecane posty

Gość dareck

Naprawdę wierzycie w to, że jakiś Arab, albo inny Turek pokocha was szczerym uczuciem i będzie wam wierny aż po grób? To co się dzieje z polskimi kobietami to jest jakaś ponura parodia. Wyjeżdża taka Polka na wycieczkę za 2000 PLN do Tunezji, albo za 1500 PLN do Turcji i co następuje - poznaje tam Araba (albo Turka), który już tylko dzięki oryginalnej urodzie zyskuje dużą przewagę. Dodatkowo osobnik taki sprawia wrażenie miłego, szarmanckiego, prawi komplementy i po 2 dniach znajomości jest w stanie wyznać Polce miłość, a nawet zapewnia że się z nią ożeni. I już nawet nieważne, że taki osobnik nie zna języka polskiego, a i po angielsku ledwo umie wydukać parę słów. Nieświadoma prawdziwych intencji Araba (albo Turka), będąca w ekstazie Polka łyka te jego brednie momentalnie. Facet taki wie dokładnie co robi i jaki jest jego cel. W najlepszym przypadku po paru dniach po prostu zaciąga Polkę do łóżka. Ona myśli że to z miłości i z miłości też robi Arabowi laskę, a potem zachwyca się jego dużym przyrodzeniem. Zakochana oczywiście myśli, że nawet jak wróci do swojego M2 w zakichanej 30-tysięcznej polskiej miejscowości, to on i tak o niej nie zapomni i za miesiąc/ pół roku/ rok zaprosi ją do siebie, a potem poślubi. W najgorszym osobnik taki zabiera Polkę ze sobą, ucieka z nią i zamyka w klatce. Wtedy mamy problem i trzeba dzwonić po detektywa Rutkowskiego. Są jeszcze inne przypadki - Polka zachodzi z takim osobnikiem w ciążę, o czym dowiaduje się po powrocie do Polski. Dziecka nie usunie, bo jej moralność na to nie pozwala (a dziwnym trafem moralność pozwalała jej puszczać się z obcym arabem). Kończąc mój wywód chcę jeszcze raz was kobiety zapytać - wierzycie, że byle Arab was pokocha szczerą miłością?

Gość I am so sorry for you
ja wprawdzie nie mam faceta Turka czy Araba, ale opisane przez ciebie sutuacje zdarzaja sie wszedzie. I nawet Polacy sa tacy ale o tym nikt nie mowi

a ty zamiast uzalac sie na forum, ze zadnej kobiety poderwac nie umiesz, to sie ucz od Arabow/Turkow!!! Jak bedziesz dobrym uczniem to moze i Ciebie ktoras pokocha i ci sie odda

Gość Vikhtor
Ja nie chciałbym generalizować i mówić że wszystkie kobiety takie są, no ale masz kolego rację. Byłem w tym roku na wycieczce w Egipcie i widziałem jak Polki się tam do tych facetów kleją. Normalnie masakra. Z kolegami z boku to obserwowaliśmy i wyglądało to żałośnie.

Gość dareck
Ja nie muszę się niczego uczyć od Arabów, bo po pierwsze nie są oni dla mnie żadnymi autorytetami (wręcz przeciwnie), po drugie - mam kobietę i ona ma na ten temat podobne zdanie.

Gość szczery do boolu
No tak, kobietę trzeba traktować jak księżniczkę, bo inaczej poleci do jakiegoś kolorowego. Żałosne jest takie tłumaczenie.

Gość do Polaków na wakacjach
no wiesz, jak kogoś traktujesz jak sprzątaczkę, kucharkę i opiekunkę do dzieci, to niezależnie od płci poleci do innego/innej :o takie życie :o ale mamusia zawsze kochać będzie swojego pączusia... :classic_cool: co za maminsyny tu siedzą, o lol

Gość bywają i tacy
koleżanka*

Gość dareck
Bez przesady. Nie wyobrażam sobie traktować swojej kobiety jak kucharki czy sprzątaczki. Akurat ja zawsze byłem za równouprawnieniem w związku. Zakładając ten temat chciałbym zwrócić uwagę na to powszechne przecież zjawisko jakim jest fascynacja kobiet Arabami czy innymi "odmieńcami". Nie zaprzeczajcie że to nieprawda, bo sam byłem czy to w Tunezji czy Turcji i widziałem to na własne oczy. Teraz też dowiedziałem się, że moja koleżanka po wyjeździe do UK trzyma się z Arabami i murzynami. A miałem o niej takie dobre zdanie. Oczywiście można to tłumaczyć tym, że zapracowana Polka, niedoceniana przez facetów nagle zostaje doceniona przez szarmanckiego Araba. Ale wy naprawdę nie rozumiecie, że z ich strony to jest tylko gra, żeby was do łóżka zaciągnąć?

no ciekawe a ty z jaka kobieta wolalbys isc do lozka? Z zolza, ktora tylko mowi: wyniesc smieci, napraw kran, posprzataj za soba, czy z taka, ktora mowi: oh jaki ty jestes meski, oh jaki jestes madry, oh nigdy nie spotkalam takiego cudownego mezczyzny.... wiec jesli taka Polka nigdy w swoim zyciu nie uslyszala nic poza wypierz mi skarpetki, ugotuj, posprzataj, pozamiatj.... oczywiscie jest wiele Polskich kobiet docenianych przez Polskich mezczyzn, ale jest tez inaczej

niektore kobiety wiedza i godza sie na to, bo wola np pojsc do lozka z facetem, ktory uprzednio postawil jej romantyczna kolacje, czy chociazby prawil komplementy, niz z takim, ktory powie: daj na piwo widzisz tak jak ty traktujesz swoja kobiete, nie swiadczy o wszystkich Polakach; jeden skowronek wiosny nie czyni; tak samo jak jeden casanova z Turcji nie oznacza, ze ten kraj tylko z takich obywateli plci meskiej sie sklada; a inne kobiety sa po prostu naiwne, wierza w kazde slowo, bo nigdy nie byly w swiecie, nie mialy doswiadczenia, poza wiejska dyskoteka naprzyklad no i najgorsze; sa rowniez kobiety dziwki, ale tego nie bede komentowac;

Gość Hayati
Witam. Czytam tak z zapartym tchem te wypowiedzi I tak sie zastanawiam ... Sama jestem w zwiazku z arabem I mieszkamy razem I nie moge narzekac to cudowny dobry czlowiek ale... Matka to temat taboo, gdy rozmawia z nia przez tel uprzedza mnie ze z nia rozmawia... Czyli badz cicho ma na mysli... Bylam w jego kraju 2 krotnie I mnie nie wywiozl porwal czy uwiezil w klatce... Mimo tego jestem czujna I biore pod rozwage fakt ze pewnego dnia moze zmieni zdanie I sie odkocha ale takie historie zdarzajasie wszedzie na rodzimym podworku tez...

Gość Amirka_aa
Hm fakt - opisane tu sytuacje, zdarzają się często, ale nawet w Polsce mamy przypadki Sex-turystyki, wiadomo w Egipcie, czy Tunezji jest to znacznie łatwiejsze i tam również można spotkać Sex-turystki, ale jeśli taka 'Pani' się tam wybierze, to doskonale wie "po co" jedzie i z pewnością "swój trafi na swojego", chętnych facetów tam nie brakuje, ale nie oszukujmy się, w Polsce jest podobnie, wszędzi są tacy "chętni..." Zresztą temat nie dotyczy to tylko Pań, bo Sex-turystyka wśród Panów jest jeszcze bardziej popularna, tyle że kierunki inne, bo przecież nie od dzis wiadomo, po co przyjaciele w męskim gornie lecą w takie destynacje jak Bangkok, Tajlandia itp ;) Ale wracając do krajów arabskich - również tam zdarzają się mili, sympatyczni, dżentelmeni, sama niedawno wróciłam z Tunezji i złego słowa na Tunezyjczyków nie mogę powiedzieć, być może miałam szczęście bo nie trafiłam na żadnych napaleńców, a ci których tam poznałam byli bardzo życzliwi, troche razem pozwiedzaliśmy, poimprezowaliśmy i nic więcej, teraz nawet jakiś kontakt utrzymujemy. Jednak zdarzali się na mieście faceci, którzy zakochwiwali się od I wejrzenia, chcieliby się żenić itp. heh ale na to nie ma co zwracać uwagi, no chyba, że któs jest zdesperowany i łapie się nawet tego heh ;) Jeśli chodzi o znajmości z Arabami - wystarczy troche rozumu i rozwagi ;)

Gość Paulina1445
hejka tutaj paulina. a po co wam araby? oni wcale nie sa przystojne... ja mieszkam cale zycie zagranica i wiem jak oni mysla o polkach... smutas.gif a swoj***aby zamykaja w domach i zabranaja zwiazek z ludzmi czy ktos z was widzial zwiazek arabka-europejczyk?????? szkoda slow ja mam chlopaka z brazylii... tak wyszlo ale jestem bardzoooo zadowolona aaa polacy to tez fajne chlopaki... napewno lepsi od tych islamo-faszystow i trzeba zrozumiec ze na swiecie sa i tez inne chlopy nie tylko muzulmanowie pozdrawiam

Gość gość
O matko, jaką pokraką trzeba być, aby się z takim kozim pomiotem związać? To tak jakby zanurkować po psie g0wno z dna szamba, obrzydliwość.

Nie wszyscy arabi są tacy jak opisalas i mam tego świadomość, ale mam jakieś dziwne uprzedzenie do nich... myślę że jak by któryś się do mnie odezwał to bym się wystraszyła, co tu mowa o jakiejś miłości xD

Gość malutka 87
Witam a mnie się wydaje ze tu co po niektore osoby mają przejawy rasizmu... Poniewaz nie mozna szufladkować kazdego Araba do jednej szuflady ...W Polsce tez jest wielu "brudasów" polaków a nikt o nich nie mówi tutaj , czepiacie się ludzi którzy tak jak Wy są normalni ...a to ze mają jakieś zasady to jest normalne z resztą każdy kraj to inny obyczaj .... Pamiętajcie nie kazdy Arab jest taki sam jak reszta czy kazdy Polak jest taki sam ? nie. Weżcie pod uwagę ze są w Polsce jak i w innych krajach bandyci brudasi faceci którzy myśla jak by tu zaciągnąc laske do łozka nie tylko w Tunezji takie rzeczy się dzieją ze laska bzyka się z pierwszym napotkanym Arabem bo urzekła je ich uroda są laski które po godzinie spedzonej z nowo poznanym facetem juz się pchają mu do lozka i to nie Arabem a ten ją przeleci czy to Polak czy Arab czy francuz jesli chce to to zrobi bo zawsze się jakas trafi panna na wiadomo co ... więc nie wciskajcie kitu ze to tylko Arab tak potrafi wszędzie są kolesie ktorzy by chcieli laske odrazu przeleciec i ktorzy potrafią czuke mowic i komplementy sadzić i tez odrazu by sie zenili i bow wie co jeszczcze znam kilku Arabów i są oni przesympatycznymi ludzmi mjącymi szczęsliwe rodziny czy narzeczone ...

Gość gość
Parodią, i to gigantyczną, jesteś Ty. Po 1 - nie odróżniasz Arabów od Turków. Po 2 - znam bardzo dobrych Turków-mężów. Po 3 - masz tak wielkie kompleksy, że musisz je leczyć obrażaniem Turków i Arabów, żeby się poczuć lepiej. I w dodatku jeszcze piszesz całe poematy. Zajmij się leczeniem kompleksów, to nie będziesz musiał tak bardzo się bać konkurencji.

Gość gość
Tak Paulino, znam długoletni i szczęśliwy związek Arabka-Europejczyk. A ostatnio gazety rozpisują się o pewnym związku Arabka-Amerykanin. Za wiele to Ty w życiu nie widziałaś.

Gość gość
Gul Toprak, a co jest na tej stronie? Bo nie zamierzam się tam logować. Tesekkur ederim.

Gość parinka77
tak opisana sytuacja dotyczy tez polskich mezczyzn i tyle nie ma co narzekac ze arab i turek to same hamy bo polacy tez nie sa swieci napewno nie,to zalezy od czlowieka a jak kobieta rozglada sie za obcokrajowcami to znaczy ze polaczki to swinie i nie ma na nich co tracic czasu,sprobuje z arabem to sie przekona z polakiem tez moze sie przejechac proste

Gość gość
Rozmawiam dużo w internet z Arabami są tzw hot Arabi trza umieć rozmawiać by ich tresować po swojemu by nie weszli na głowę ci.zawsze powtarzam wszystko z głowa !!!!

Gość gość
Znam dziewczynę, która wyszła za Algierczyka. Nic dobrego z tego nie wyszło. On jej zrobił trójkę dzieci. Gdy wychodzili na spacer on darł ryja na cały głos na nią i na dzieci. Najgorsze było to, że ją zdradzał z młodymi dziewczynami i twierdził, że robi to gdyż trzeba wykorzystywać nadarzające się okazje. Gdy te młode dziewczyny nie chciały już nim sypiać gdyż poznały chłopaków, z którymi się związały , on groził im i ich chłopakom, jeździł za nimi i śledził ich. W tym czasie gdy on uganiał się za małolatami, jego żona z dziećmi siedziała w domu. Moim zdaniem związki Polek z arabami to z reguły związki nieszczęśliwe z punktu widzenia kobiet.

Gość Teppic   No1
Prawdziwy tytuł tego tematu brzmi: Biały facet ma wkurw, bo ktoś inny ma lepsze narzędzia do manipulowania polskimi kobietami, niż on.

Gość gość
tu nie chodzi o ptaka tylko o kulturę system wartości wychowanie rodzinę i jej oczekiwania religie poglądy , ogólnie osobowość

Gość Ja i On

Witajcie. Mam koleżankę która wyszła za Araba i jest szczęśliwą mężatka od 7 lat  i powiedziała mi tylko tyle  jak masz trafić na mendę to trafisz nie ważne jakiego jest pochodzenia. Powodzenia dla wszystkich.

Gość Ja i On

Witajcie. Mam koleżankę która wyszła za Araba i jest szczęśliwą mężatka od 7 lat  i powiedziała mi tylko tyle  jak masz trafić na mendę to trafisz nie ważne jakiego jest pochodzenia. Powodzenia dla wszystkich.