Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSG-1

która mnie rozprawiczy?

Polecane posty

Gość PSG-1

mam 20 lat, jestem zadbany, czysty, nie jestem brzydki. wykańcza mnie to, nie czuje się mężczyzną. Pomożecie mi dziewczyny?

Gość Zosia nie samosia.a
no jasne:D tylko sama jestem dziewicą :D

Gość ORANGE IS POWER
Należy zadac sobie podstawowe pytanie: czy musialo do tego dojść? i jest tylko jedna racjonalna odpowiedz:widocznie musialo skoro doszlo.Uważają nas za podszywy. A my mówimy nie sugeruj się kolorem. Czy kolor profilu świadczy, żeby nas ignorowali wszędzie? Mówimy stanowcze NIE!!! Viva la Kafe!!! Viva la pomarańczowi!!! Viva la rewolucja!!! My pomarańczowi zakładajmy topiki, coraz więcej topików i MY ich teraz zignorujmy. A to pierwszy POMARAŃCZOWY topik, czarni niesą tu mile widziani!! Miałam sen. Piękny sen. Sen w którym pomarańczowi i czarni użytkownicy razem bez żadnych podziałów serfowali na KAFE. Dzisiejszy dzień, to początek pomarańczowej rewolucji na Kafe!!! Cz pomarańczowa rewolucja nie ma przyszłości? Pewien dziennikarz zapytał mnie o to. Ja odpowiedziałem, czy Robespierre przypuszczał że jego kumple z rewolty go zetną? Ja zaryzykuje nawet bana na moje IP. Dodałem. Wszystko dla równości na Kafe. Nie damy się wsadzić do Pomarańczowego Getta!! Czarni często ignorują nas w topikach! Nie możemy dać się tak szargać!! Stop ich rasizmowi!! Czy pomarańczowi są gorsi? NIE!!! NIE!!! NIE!!! Wielki jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w tym dramatycznym punkcie historii Kafe. Moim obowiązkiem jest przyjąć tę odpowiedzialność! Chodzi o przyszłość Kafe! HISTORIA OCENI NASZE DZIAŁANIA! Pomarańczowi przyjaciele zwracam sie do was, aby powiedzieć dość czarnym użytkonikom. Pomarańczowi są i będę trwałym ogniwem Kafe.

Gość PSG-1
bardzo śmieszne ladaco... Zosia z dziewicami jest ciężko, już kilka razy mieliśmy to robić a w końcu nie doszło do skutku... eh jestem coraz starszy i coraz bardziej boje się, że zacznę się wstydzić swojego prawictwa. Pomóżcie :(