Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SWTYUIOKJH

Zaręczyny.. Co i jak ?

Polecane posty

Gość SWTYUIOKJH

Witam.. Przedemna oficjalne zareczyny.. Obiad z rodzicami , oswiadczyny itp.. potrzebuje wszystkich informacji jak to wyglada, jak sie zachowywac jak ubrać.. (jestem chłopakiem ;p ) Mamie dziewczyny zapewne musze kupic kwiaty ( ile , jakie ) Poprostu chciałbym wszystkiego na ten temat się dowiedziec..

Gość qwdqwddwqqdw
musisz robić szopkę przed rodzicami? jej ojca będziesz prosił o jej rękę?

czytałam to na papilocie.masakra byłabym bardziej chyba usrana od narzeczonego przez te mowy :D w moim wychowaniu pierwsze skrzypce grała mama więc to mąż jej pytał o moją rękę-ale ją samą zaskoczył.poleciał po kwoaty dla niej i dla mnie,pod moją nieobecność porozmawiał z nią na ten temat.potem wróciłam do domu i poszło :D faktycznie dobre jest to-że bywałeś wcześniej u rodziców dziewczyny,znaliście się.dasz radę.a ubrać się?jak to ma być oficjalne to ty założ garnitur,inni założą też coś ładnego(skoro mają być oficjalne przed rodziną dziewczyny) to każdy załapie o co już chodzi.mój mąż wystąpił tak jak codziennie chodzi-tylko po to żebym się nie połapała.

zareczyny byly nasze wiec Ci nie doradze:) nie lubie tych wszystkich szopek z rodzina.Wogole to byla niespodzianka dla wszystkich;)