Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shylaa

Jestem dla niego szmatą....?

Polecane posty

Gość shylaa

Znamy sie długo i lączy nas sex robie to tylko z nim przyznam ze ten sex jest cudownym, on nikogo nie ma, ja nikogo nie mam i on ostatnio powiedział mi 'jakbys byla normlana to byłabys moja kobietą bo jestes bardzo ładna (...)' zabolało.....

Gość Tez widzialaam pare odc
Daj sobie z nim spokoj, prosze Cie. Kutas zaznaczyl, że Ty jako kochanka jestes szmata, ale on majac kochanke uwaza sie za "normalnego" i pewnie uwaza ze to jest dobre myslenie...

Gość Maskopalollelele
Może dlatego że jesteś taka łatwa i Twoja dupa pozwala mu sie dowartościować. Jesteś dla niego kawałkiem mięsa w które można wsadzić. Tak to jest się zeszmacić a potem mieć żal.

Gość Tez widzialam pare odc
Troche glupio napisalam i moze malo zrozumiale.. Tak wlasciwie to co mial ma mysli mowiac "normalna"?:O Chcialam powiedziec, ze wg niego to ze on jest w zwiazku bez zobowiazan jest fair, bo nosi huja w spodniach, ale Ty juz jestes dziwka, bo bzykasz sie z facetem, ktory nie jest Twoim partnerem zyciowym.

Gość wolne ptaki..
niestety takich kobiet sie nie szanuje:( a juz na pewno nie chce sie zeby zostaly dla nas kims bliskim...

Gość shylaa
ale własnie najlepsze jest to ze rozmawia nam sie dobrze widze ze on sie juz ze mną zżył, kiedys jak sie pokłocilismy to pierwszy starał sie by to wszytsko odbudowac przepraszał. czesto w ogole sa miłe słowka z jego strony....

Gość ja robie to nagminnie
cóż każdy jest kowalem swojego losu . Ja nie uprawiam seksu , więc twój patologiczny związek to i tak coś.

zepnij dupę mała a dopiero potem stawiaj warunki dopóki wskakuje na twoją dupę kiedy chce on jest panem sama sobie to robisz durna panieno

Gość shylaa
ja sie łapie na tym coraz czesciej je cos do niego czuje... czy jest jakakolwiek szansa by mnie pokochał?

Niewielka , ale jest .

Gość korexs
Popuscilabys tez szpary dla mnie?Bo mam czesto chcice.P)

Gość shylaa
zatem co zrobic?

Nie możesz przecież niczego oczekiwać , skoro oddajesz mu swoje ciało teoretyczne najcenniejszą rzecz jaką posiada kobieta to jedynie możesz mu go nie dawać. idź na uczuciowy , może tam znajdziesz odpowiedź. Ciekawe że ja nie mogę znaleźć sobie kobiety , a gro kobiet sypia z facetami "bez zobowiązań" , nazywając rzecz po imieniu są kochankami na telefon :O

Może tu panuje zasada "kucharza" lepiej jeść tort w dziesięciu choćby raz w miesiącu niż gówno samemu i codziennie ;).

Hej dziewczynko!! Po prostu mu powiedz ze chyba zaczynasz cos do niego czuc i ze chcialabys normlanego związku, skoro juz sypiacie i liczysz na szczerą odpowiedź. Daj mu np trochę czasu przez święta do namysłu. Ale sama też pomysl czy jesli powie ze nei jest gotowy, nie chce, czy innny powod dlaczego nie chce się angażować, czy ty w takim układzie chcesz cierpieć?