Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytam was...

Czy powinnam się niepokoić o męża ?

Polecane posty

Tak bez wiekszego powodu.Przeciez zawsze jestes spokojna:classic_cool: Czasmi tak bywa, ze leca patelnie:classic_cool:

xerxes - ok, opowiem, jesli to ma jakieś znaczenie Bylam na imprezie bez męża - on chcial pójść ze mną ale powiedzialam mu, że chcialabym raz na jakiś czas pobawić się sama - niezbyt bylo mu to w smak, ale się zgodził na tej imprezie flirtowałam z moim kolegą i byly robione zdjecia, ktos nam rownież zrobił kilka zdjęć w dwuznacznych sytuacjach Nie zdradzilam męża, nawet nie calowałam się z tym facetem, ale na zdjęciach jest np, taki kadr, że on mnie obejmuje ramieniem albo siedzimy obok siebie, trzymamy szampana i patrzymy sobie w oczy i jeszcze było najgorsze zdjecie na ktorym on mnie obejmuje ramieniem i wyglada jak zaraz mielibysmy się calować :O te zdjęcia wydrukowała mi koleżanka i wlozyłam je do ksiązki a mąż akurat wczoraj je znalazl

Tak bez wiekszego powodu.Przeciez zawsze jestes spokojna:classic_cool: Czasmi tak bywa, ze leca patelnie:classic_cool:

Gość ehhhhh
kocha mnie bardzo, troszczy sie - daje mi kase, jestem jego utrzymanka, wiec nie moge odejsc ... glupia babo, jakby kochal to by nie bil w kazdym razie moze w ten sposob okazuje swoja chora milosc :o chcesz byc z takim czlowiekiem to powodzenia tylko badz grzeczna zeby cie znow nie spoliczkowal

Porzadna zona, nie chodzi na imprezy bez meza🖐️ "Siedzielismy blisko pijac szampana" Ma cierpliwosc ten Twoj maz:classic_cool:

nie tylko w takim razie musi maz cos zrobic z soba.Ty tez.Masz fiu bzdziu w glowie.

Elena przeciez napisalam, ze go nie zdradzilam, a idąc na tę imprezę niczego nie planowałam, chcialam się tylko pośmiać i pobawić ze znajomymi, więc żadnej zbrodni nie popelnilam inna sprawa, że na zdjęciach wyglądało to zupelnie inaczej i mial prawo o coś mnie podejrzewać

no wlasnie nie chodzę sama na imprezy, raz chcialam pójść, bo to byli moi starzy znajomi, ktorych mąż nie znał, chcialam sie pobawić na luzie zamiast męża zabawiać caly wieczór, ktory nikogo tam nie znał

to by poznał.....a jak tobie bardziej zależało na flirtowaniu, to i tak masz dupowatego męża, bo z innym to byłby pierwszy krok do rozwodu

skoro znacie sytuację, to czy jest tu jakaś poważna osoba, ktora może mi doradzić jak powinnam się zachowac ? wyprowadzić się od męża czy w tej sytuacji zrobic coś innego ? Nie zachowalam się aż tak źle, żeby jeszcze go przepraszać za to co zrobil i pytać czy go ręka nie boli, ale z drugiej strony miał prawo się na mnie wściec

cholera no :( niech ktoś mi powie jak to wyglada z boku, nie potrafię ocenić sytuacji , wiem, ze nie powinien się tak zachować, ale sama już się pogubiłam, czuję się winna zaraz chyba nie wytrzymam i pójdę przeprosić męża niech mi ktoś coś poradzi

Gość taaaaaaaa
Jesli facet podnosi pierwszy raz reke na kobiete,to zrobi to i nastepny. To smutne,czasem lepiej jest sie rozstac,niz dopuscic do takich sytuacji.Nie dziwie sie,ze maza ponioslo,ale nie mial prawa podnosic na kobiete reki.Dla mni facet ,ktory to robi ,nie ma jaj i jest slaby psychicznie. Musisz porozmawiac z mezem.

Gość a propos tematu
ale co on jej wlasciwie zrobil ? pobil czy jak ? czyba tylko liścia dal i koniec

Gość a propos tematu
powie mi ktoś co on jej zrobił takiego ?

Gość Niełatwa
mąż czy nie mąż nieważne facet musi mieć szacunek do kobiety, powinien wiedzieć że jest ona drobna, delikatna(przynajmniej w większości przypadków) ja bym powiedziała: zmieniasz swoje nastawienie albo żegnaj... niezależnie od innych czynników takich jak pieniądze;)

Gość prawdziwy mezczyzna nigdy
nie uderzy słabszego. Masz ciote i chama. Jak ci to odpowiada...

Gość a propos tematu
ale co on jej w końcu zrobił, co on Ci zrobił ?

Gość co zrobiłas
????

Gość I JAK.........................
i co dalej ./..?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmc
To nie jest normalne zachowanie to na razie zaczatki a potem cie skatuje jak psa!! lepiej z nim o tym pogadaj ze jak to sie powtorzy to pozaluje jakby mnie facet uderzyl to by dostal 5 razy mocniej menda jedna!! dlaczego mocniej? bo mam osobowosc choleryka i jak ktos mnie denerwuje to trace kontrole nad soba a takiego ponizenia bym nie zniosla wiec chyba bysmy sie zatlukli na smierc :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmc
Kobiety to wbrew pozorom wcale nie taka slaba plec tylko dajecie sie zdominowac przez partnera a tak nie mozna!! on musi wiedziec ze z toba nie ma zartow wtedy czuje respekt, taka prawda :) a jak dasz odczuc ze jestes ulegla to po tobie!! bedzie toba manipulowal itp