Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska gruba beznadziejna

Od 2 lat nie mam chłopaka

Polecane posty

Gość niska gruba beznadziejna

Musi coś być ze mna nie tak, tylko nie wiem co. Może to waga? 65kg na 160cm wiem, ze za duzo. Kiedyś miałam jakieś powodzenie teraz nic, zero. Inne kolezanki znalazły sobie facetow tylko nie ja. Mam wszystkigo dosyć, nawet nie chce mi sie umalowac czy ładnie ubrac rano. Wiem, że nie powinnam skupiac sie na facecie, ale czasem nachodza mnie takie smutne dni :( Chciałam się tak tylko wyżalić.

Gość i w czym problem

Gość kafeteriadzis
a ja jestem szczupła i wysoka i też nie mam nikogo, więc chyba ani wzrost ani waga nie mają tutaj nic do gadania

czy na facecie sie swiat konczy?No chyba nie.Zainwestuj w usmiech, w lepszy nastroj.Wyjdz do ludzi.Zapisz sie na jakies zajecia:basen, fitness, biblioteka.Rob szaliczek na zimne dni.Upiesz szarlotke z cynamonem i zapros kolezanki na ploty.Dziewczyno-usmiechaj sie, zyj a mnie smutkujesz.

Gość a ja mogłabym mieć
ale nie chcę

Gość niska gruba beznadziejna11
Elena50 : ja wiem, ale zasem po prostu chce sie przytulic do kogoś i jest mi smutno, bo wydaje mi sie ze cos jest z emna nie tak.. nawet juz nie mam kogo zaprosic na te ciasto, wszystkie kolezanki sa teraz zajete swoimi facetami

Elena50 : ja wiem, ale zasem po prostu chce sie przytulic do kogoś i jest mi smutno, bo wydaje mi sie ze cos jest z emna nie tak.. nawet juz nie mam kogo zaprosic na te ciasto, wszystkie kolezanki sa teraz zajete swoimi facetami

mariusz840000 mhm, super :O

Poczytaj kafeterię, a dowiesz się zapewne, iż facet to świnia i miałabyś z nim same problemy.

pewnie tak, ale samotnosc czasem na prawde przeszkadza

Gość Bija Cie kijem
Myśle, że to dlatego ze ciągle używasz kena jako wibratora a twoja cipka nie widziala swiatla dziennego odkąd włosy na niej przekroczyły długość 70 cm i wystają Ci z rozporka

Nasredinn : a ile jesteś już sam? Bija Cie kijem : chyba nie jest jeszcze tak źle :)

Gość a ladne masz cyce

Gość dojrzały meszyzna lat60
ja tez jestem sam i szukam kobitki fajnej

Gość Geemboos
A wrzuć link do foty. Ocenimy...

Gość angel...
a ile masz lat? ja tez od ponad 2 lat nie mam chlopaka.. bylo mi z tym dobrze.. mialam wiele zajec ale ostatnio tez mnie napada czasami jakis smutek z tego powodu..

Bo ci się nic nie chce, od tego zacznij i pomyśl. Skoro nic ci się nie chce to się dziwisz braku powodzenia? Uważasz że posiadanie partnera należy ci się i basta? Nie ma akcji bez reakcji!