Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinka z bombką

TIPSY A NATURALNY WYGLĄD

Polecane posty

Gość chinka z bombką

Hej, mam bardzo łamliwe paznokcie mimo zbilansowanej diety i różnych suplementów. Chcę nałożyć tipsy ale tu pytanie: czy możliwe jest by wyglądały naturalnie i ładnie, a nie jak typowe PLAStIKI DLA PLASTIKOWEJ ?? po jakim czasie (gdyby się nie sprawdziły- pracuję dłońmi) mozna je zdjąć i jakie są skutki uboczne (słabe paznokcie itp)

Gość chinka z bombką
proszę o podpowiedz

Gość chinka z bombką
up

Gość znajdź stylistkę która
przedłuża paznokcie na formie, ti,psy niszczą paznokcie dobrze zrobione paznokcie żelowe muszą wytrzymać minimum miesiąc, po tym czasie robi się korektę bo odrost widać, nawet po fachowym zdjęciu żelu paznokcie są nieco zniszczone, odrastają ok.4 miesiące możesz też utwardzić i przedłużyć sobie paznokcie metodą fiberglass, poszukaj w necie na czym ona polega

Gość adadsadsadsadsdsadsadsa
fiberglass- można troszkę przedłużyć też paznokcie?

ja nosze ciagle tipsy i wygladaj fajnie moge ci fotke wysłac jak chcesz z tych co mam obecnie bo jutro ide na nowe

Gość adadsadsadsadsdsadsadsa
możesz wstawić link czy podać ci maila??

Gość fajna panienka z okienka
a ja mam ytanie do tego fiberglassu, czy on przedłuża paznokcie? czy tylko utwardza?? można chcieć coś jak tips, (bo to chyba za bardzo nie niszczy)

Gość znajdź stylistkę która
fiberglassem można przedłużać paznokcie :) a te paznokcie z linku są źle opiłowane, są za szerokie, musisz więcej wymagać od swojej stylistki :)

Gość ona_8666
myszka 83 nie obraz sie ale Twoje pazurki nie sa rewelacyjne, ale jakby troszke nad nimi popracowac beda ok, sa jakies szerokie dziwny ksztal t maja

Gość kassiurra_kabura
mYSZKA WSTRETNE SA TE tWOJE PAZURY:/

Gość anka_333
zgadzam sie z powyższą wypowiedzią te tipsy są tragiczne

Paznkocie z fotek tez mi sie nie podobają, wzorki nawet ladne, ale kształt jakis dziwny..takie szerokie i wykrzywione

Gość tomeczek1919
Jeezuuu.. daj spokój sobie :P www.przedluzaniewlosow.com

Gość myszsyzjka
a mi sie podobaja sa normalne nie da sie węższych zrobic bo place sa tez dosc szerokie eh niekytore to slepe

Gość to są łopaty nie paznokcie
możesz se nimi żarcie ładować :P i nie jest to wina twojej szerokiej płytki :P okropna fuszerka, wiesz co to krzywa C? te pazury z daleka śmierdzą sztucznością :P

Gość Okropne.
Jakbys w gownie grzebala

Gość Dusiek
na moje oko to pewnie sama je robisz lub koleżanka za 2 dychy..

Jeżeli paznokcie mają wyglądać naturalnie, zrezygnowałabym z tipsów. Wykonałabym natomiast stylizację żelem, cieniutko, na naturalną płytkę. www.dermoscience.pl

Gość
ja miałam tipsy na slub(raz w życiu) w ygladały pieknie i naturalnie wiwle osób myslalo ze to moje pazurki. . trzymały sie jakies 2 tygodnie potem zaczynały odchodzic. po zdjęciu tipsów pazkokcie były straszne, bardzo miękkie i zniszczone. dlatego tipsy robilam pierwszy iostatni raz w zyciu, tez mam bardzo kruche łamliwe i rozdwajajace sie paznokcie, tez stosowalam belisse i inne suplementy, odzywki moczenie w oliwie i nic to nie dalo, dodatkowo mam bardzo slabe wlosy.

Gość jesteście niemożliwe
jak te piękne tispy mają takw yglądac jak na fotach to naprawde dziekuje ps. Kobieto - one są straszne po prostu myslałam że to będize jakiś klasyczny frencz, ewentualnie z małą gustowną ozdobą, a tu - ble

hm, nie wiem skąd jesteś ale poleciłabym Ci p. Renatę, która obecnie przyjmuje w 'Pod 4' Belgradzka 4 w W-wie. dziewczyna robi cudowny manicure oraz tipsy - począwszy właśnie od naturalnego french po małe cuda na ślub!!!