Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styrana5

Mialam z nim zerwac a on wyladowal w szpitalu. Co teraz?

Polecane posty

Gość styrana5

Spotykam sie z pewnym facetem od 4 miesiecy.Niestety ale to nie to, nie potrafie z nim byc. Chcialam mu o tym powiedziec ale on mial stluczke samochodem i musi pozostac w szpitalu do stycznia az...Pojutrze jade go odwiedzic, on nie moze sie doczekac a ja nie mam serca mu powiedziec:(

Gość mała odpowiedz
No odwiedziny są fajne;) Mój mnie odwiedzał aż 2 razy..;) Raz jak szłam do sklepu, ale za późno wyszłam więc pojechał..Ale tak jechał, bo jechał. Nie chciało mu się. Widziałam z dali. A potem jak wyszłam ze sklepu..No, ale tak ciemno było, że widziałam tylko lampy od auta:) Było za ciemno, za mroczno :classic_cool: Miłe, że wrócił, by zaczekać. Za to 👄 :)

Gość mała odpowiedz
Mam lepszy pomysł:) Poślij do niego (jak nie chcesz go osobiście odwiedzać) piękną pielęgniarkę z liścikiem;)

Musisz to powiedzieć, żadnych smsów, wyręczania się kimś innym. To stresująca sytuacja ale w wymiarze czasu "zdrowsza" zarówno dla ciebie i dla niego. To że jest w szpitalu nic nie zmienia, jeśli jego stan jest stabilny to nie martw się, tym go nie zabijesz :) Poza tym leży w łóżku i ma wiele spokoju więc będzie miał mnóstwo czasu się z tym oswoić.

Gość Geemboos
No raczej mu teraz nie mów bo na OIOM go doprowadzisz. Jak wyjdzie...

Jak masz faceta w d... to co z różnica kiedy mu powiesz i co się z nim dzieje. Skąd skrupuły? Litość to nie jest dla faceta wymarzone uczucie.

Gość angel...
ja tez mialam kiedys taka sytuacje... postanowilam powiedziec swojemu chlopakowi ze to koniec, ulozylam sobie caly scenariusz w glowie... i okazało sie ze on mial wypadek.. i tez nie mialam serca.. potem znow trudno bylo mi sie jakos zebrac w sobie, i dopiero po pol roku od tego wypadku sie z nim rozstałam..... ja radze Ci raczej szczerze pojdejsc do sprawy. nie musisz z nim zrywac w tym szpitalu.. ale tez nie okazuj jakis mega wielkich czlulosci. tak zey wyczul ze cos jest nie tak, zeby nie byl potem bardzo zaskoczony..

Gość huhuhghghghghg
ja bym ci radziła powiedzieć o tym dopiero jak wyjdzie ze szpitala. możesz też(o ile go odwiedzisz)powiedzieć mu przy okazji normalnej rozmowy, że chcesz z nim poważnie porozmawiać ale jak wydobrzeje.

Gość zbudzekMieczysławos
Nie no jak będzie w szpitalu leżał w piżamie zmarnowany i obity to mu to powiedz, uważam że nie ma powodu dla któego szpital miałby się do tego mniej nadawac niż jakies inne miejsce. Byle na osobności i byle z taktem.

Gość
A ze mną zerwał chłopak właśnie gdy leżałam w szpitalu. Lepsze to niż fałszywa troska a po wyjściu ze szpitala - kopniak w tyłek. Powiedz mu.