Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_co_robic

Czy miałyście wątpliwości co do tego, czy być z facetem-mimo to wzięłyście ślub?

Polecane posty

Gość nie_wiem_co_robic

Witajcie. Czy miałyście wątpliwości, czy aby na pewno chcecie przeżyć życie z Waszym facetem? A może bałyście się tego, że może nie będziecie szczęśliwe.. A może po ciężkim okresie w związku miałyście obawy, czy chcecie z nim być, a pomimo tego wszystkiego, wzięłyście z nim ślub? Jak Wam układa się związek? A może rozwiodłyście się?

upsss.Zle to widze.Moze za wczesnie na takie decyzje.Odczekaj moze?Trudno bedzie wycofac sie juz po slubie.

Gość nie_wiem_co_robic
Jestem z facetem prawie 3 lata.. mieliśmy okropny czas przez kilka miesięcy.. teraz nie widzimy się dwa tygodnie z nadzieją, że później będzie lepiej.. Tylko, że ja za nim nie tęsknię tak, jak powinnam.. myślę o nim..ale czy to jest to uczucie, którym nim darzyłam? Bardzo zawiodłam się na nim i nie wiem, czy umiem żyć takim szczęściem jak kiedyś i nie myśleć o tym, co było :( A z drugiej strony.. przecież związki polegają na tym, że jak jest coś źle to się to naprawia.. :(

Gość jozew
... właśnie moja żona po 7 lata chce rozwodu. Teraz do tego potzrebuje dowodów: najlepiej żeby była przemoc w rodzinie , jest córka i syn więc niech będe molestantem, wspólne konto i jeszcze złodzijem. Ha, ale policja nawet po 8 razach wezwania pzresłuchuje wiele osób nie tylko ją, teściową ale osoby inne , obiektywne, -więc wystarczy być dobrym ojcem, robić co nalezy, nie mieć żadnych nałogów być widocznym na zewnatrz - i mam nadziję że rozwód nie będzie tak szybko. pozdr z Warszawy.

Gość bedzie ladny - ufam najlepszym
jasne ze watpliwosci - mnostwo - proba budowania - odbudowania - (partner cos usiluje - ja mam dystans i dysonans) Mam negatywne ustosunkowanie wobec mezczyzny ktory wzbudza podejrzenia, nie jest szczery. Ktorego blagam o jakakolwiek odpowiedz sms. Ktory zwodzil mnie. Ktory w koncu powiedzial mi, ze jestem wspaniala kobieta, ale wyjezdza na 2 lata szukac zony. Minely dwa lata - chce wrocic do mnie. Nie chce go przyjac. br.

Gość xerxes
"związki polegają na tym, że jak jest coś źle to się to naprawia" tak postępujesz po ślubie, albo jak masz już dzieci.. wtedy owszem, można próbować ratować chory związek Nie oszukuj się że uda się wam odbudować miłość po ślubie jeżeli teraz się nie udaje. Jak jeszcze za niego nie wyszłaś, to zadaj sobie pytanie czy jesteś TERAZ z nim szczęśliwa. Nie ma sensu decydować się na związek który przyniesie ci cierpienie.