Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ois lady

Mam tylko 400 zł.

Polecane posty

Gość ois lady

Muszę kupić fotelik samochodowy córce. 9-18 kg. Chcę nowy (nieużywany) a co z tym idzie wszystkie renomowane firmy (Chicco, Bebe Confort, Maxi Cosi itp) odpadają. Czy Graco to dobra firma? Dobre foteliki? :(

Gość edytar
no cóż ja też kupiłam mojemu synkowi tani fotelik i nie narzekam, przyznam szczerze, ze też miałam dylemat, czy nie kupić drozszego, ale znalazłam w sklepie z artykułami dla niemowląt fotelik, który kosztował 150 złotych, kupiłam i jestem z niego zadowolona, ma wszystko co mu potrzeba, tak jak inne foteliki, które kosztują 500 złotych. jedyne co moge odradzic, to to byś nie kupowała fotelika na allegro. mnie też kusiło, ale powiem szczerze, nigdy nie wiesz jakie to jest. a pójdziesz do sklepu i obejrzysz dokładnie. a jeśli chodzi o samą firmę to nie potrafie powiedzieć czy jest dobra, ale kieruj sie rozsądkiem.

Gość ois lady
Córka ma 8 miesięcy. Syn miał Bebe Confort. Daliśmy za niego 1000 zł i porozrywał go na strzępy ale jeździł w nim od 6 miesiąca do 3,5 lat.

Gość no co wy
tylko nie mówcie, że fotelik za 150 niczym nie różni się od tego za 500 zł, bo to wielka bzdura! zapominacie chyba o bezpieczeństwie waszych dzieci, bo foteliki typu meggy nie zdałyby żadnych testów bezpieczeństwa