Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrrrrrina85

Spowiedz...

Polecane posty

Gość ja nie grzeszę
bo nie wierze, a jak nie wierzę to nie grzeszą - proste!!!

Gość a ja nie grzeszę
tylko kiedy śpię ;)

jak powiesz ze zalujesz i obiecasz poprawe to da Ci rozgrzeszenie. Ale jak anprawde nie zalujes zi nie chces zsie poprawic to jaki jest sens spowiedzi?

Gość czym jest spowiedz
ja nie grzeszę bo nie wierze, a jak nie wierzę to nie grzeszą - proste!!! sam siebie oszukujesz

Gość zabili kolege na urodziny
Zabili, żeby "zobaczyć jak to jest zabić człowieka" Jako pierwszy na pytania sądu odpowiadał Krzysztof L. Pytany, czy przyznaje się do winy, odparł: "niby tak". Odmówił składania wyjaśnień. Sąd odczytał jego obszerne zaznania ze śledztwa, z których wyłaniał się makabryczny obraz obu zbrodni. To właśnie Krzysztof L. przyznał, że zabijali, bo "chcieli zobaczyć, jak to jest zabić człowieka". On jako jedyny z trójki oskarżonych był wcześniej karany. Dwaj pozostali oskarżeni częściowo przyznali się do winy. Bartosz C. nie przyznał się do pierwszej zbrodni; przyznał jedynie, że trzymał za nogi zamordowanego 16-latka. Do trzymania za ręce tej ofiary przyznał się najmłodszy z oskarżonych Mariusz K. Obaj odmówili składania wyjaśnień. Sąd na czwartkowej rozprawie - za zamkniętymi drzwiami - przesłuchał także biegłych. Kolejna rozprawa w piątek, a wyrok w poniedziałek, 21 grudnia. Zbrodnia jako prezent z okazji 18 urodzin Do pierwszej zbrodni doszło pod koniec października ub. roku w mieszkaniu przy ul. Więckowskiego w Łodzi. Znaleziono tam ciało 32-letniego mężczyzny, właściciela lokalu, z poderżniętym gardłem. Jak ustalono, zbrodni dokonali jego dwaj sąsiedzi - oskarżeni 19-latkowie. Zbrodnia miała być "prezentem" dla jednego z nich z okazji 18. urodzin.

Gość ja nie grzeszę
Jak moge grzeszyć skoro nie wierże w Boga, a co za tym idzie w grzech. Przecież grzech jest przestepstwem przeciwko prawom bożym. Czyli jesli nie wierze to nie obowiązują mnie prawa boskie, czyli nie moge postepować przeciwko nim - logiczne. Grzeszyć będąc niewierzącym, to tak jakby w latach 30 XX wiek popełniac przestepstwo przeciw prohibicji w USA wytwarzając wódke w Polsce!!!

Gość zabili kolege na urodziny
każdego obowiązuje to prawo jak jedzie samochód na ciebie i zakryjesz oczy to co zniknie bo nie będziesz go widział nie dalej będzie jechał na ciebie

Gość jestem Bogiem więc nie grzeszę

Gość Karrrrrina
Chce isc do spowiedzi, ale sie boje ze ksiadz mi nie da rozgrzszenia. Tak postanawiam poprawe bo nie mam juz chlopa. Nie zaluje, a jest ktos kto zaluje?...Przeciez to jest dla ludzi. Lepiej zebym wyszla za maz,bez sprawdzenia a pozniej zeby sie nie ukladalo w lozku?

Gość Kobiety to nasienie diabła
nie powinno się ich spowiadac, one z definicji powinny iśc do piekła.

Gość ja wyjde z miłosci za maz
a nie dla sexu