Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulala1

powiedziec mu o aborcji?

Polecane posty

Gość peacelove69
jesli usnuniesz to dziecko top ty bedziesz morderczynią nie on i to TY bedziesz miec wyrzuty sumienia przez cale zycie. nigdy sobie tego nie darujesz zobaczysz urodz dziecko a jak nie chcesz wychowac to oddac dobrej rodzinie inaczje staniesz sie taka sama jak on

Gość a ja bym nie mówiła mimo
Alimenty, zmuszenie faceta do wzięcia odpowiedzialności sądownie - da się zrobić, ale za jaką cenę? Ciąża, poród, wychowanie dziecka, dożywotni kontakt z jego ojcem - dla kogo to jest tak naprawdę kara i czy zemsta jest tego warta?

Gość ulala1
widze, ze wiekszosc osob jest za tym, zeby jednak mu nie mowic... kusi mnie bardzo, by napisac do niego wiadomosc pelna nienawisci. to, jak mna manipulowal.... jak traktowal mnie jak worek treningowy... jaki byl zimny i podly... nie moge tego zapomniec. to nie o to chodzi, ze chce sie zemscic. chce, by mial swiadomosc tego, co zrobil.

Gość dokladnie takie przypadki
ludzkiej patologii bez nicka i podszywów no cóż umoczył fiuta pewnie w niejednej piczy ją potraktował dla zabawy ta idiotka wszystko połknęła a teraz płacze, że ciąża gnój ją zostawił itd... no cóż. Jak usunie poleci do następnego, który jej znowu bajek naopowiada o szczęśliwej rodzinie znowu wpadnie , znowu usunie i tak w kółko będzie się toczyło to uchowaj Boze od takich ludzi

Gość bez nicka i podszywów
na dodatek zero odpowiedzialności, nie uważaj się za dorosłą mądrą i dojrzałą kobietę bo tak to zachowują się smarkate pipki po 15 które zakochują się nawet po tygodniu.... im szybciej się zakochują tym szybciej się odkochują..

Gość dokladnie takie przypadki
jaki byl zimny i podly a Ty taka nie jestes? pelna ciepla i milosci? matka usuwajaca ciaze? daruj sobie hipokrytko te wywody bo jestescie siebie warci

i potem za X czasu kolejny topik : "poznałam wspaniałego mężczyznę kocham go ale wpadliśmy:O powiedzieć mu, że kiedyś wcześniej usunęłam ciążę?" :O mam wrażenie, że u niektórych to sposób na życie ...

Gość a ja bym nie mówiła mimo
Nie rób tego - na chwilę Ci ulży jak mu nawrzucasz, ale to tylko sprawi że sprawa się przeciągnie, będziecie się nadal kłócić, znącać nad sobą, a najlepiej zostawić to wszystko za sobą. Pamiętaj, że milczenie boli najbardziej - nie odzywając się i pozostawiając go w niepewności zadasz mu taki cios jak on tobie.

"dobre sobie chce zabić dziecko" - nie czaisz. Dajesz złe przykłady a potem się "nabijasz". Najpierw pomyśl, potem napisz. NIGDY odwrotnie, bo później wychodzą takie brednie, jak twoje.

Gość umoralniacz
oczywiscie ze najlepiej byloby urodzic i dochodzic alimentow. jak sie uprze dostanie je tez na siebie- chociazby na okres ciazy. "jak nie od niego to od jego rodziców- lub najblizszej rodziny" juz sie wypowiedzialam co na ten temat sądze- dokladnie. tylko ze my sobie tu mozemy pogadac, a on ai tak zrobi co bedzie chcciala. wiec w kwestii aborcji podpowiem jedynie zeby nie przyszlo jej do glowy isc do jakiegos rzeznika- za special price- skoro jest biedna a od ojca dziecka nic nie chce- tylko zeby cierpial jak ona. lepiej jej doradzic i tu- polec za granice- gdzies gdzie to legalne. cena bedzie porownywalna, a warunki duzo lepsze.

aha zapomniałam dopisać do mojej wcześniejszej wypowiedzi "znamy się z 3-4 miesiące" ....

Gość ulala1
hm ciekawe to w sumie jest. mam wrazenie, ze krytykujecie mnie w ten ordynarny sposob, bo sami jestescie pelni nienawisci do swiata. nie wierze, byscie byli tak glupi, ze byscie uwazali, ze pojechanie mi od dziwek i cichodajek wplynie na moja decyzje. gdybyscie naprawde chcieli mnie odwiesc od tego, co chce zrobic. wykazalibyscie sie odrobina empatii i starali pokazac mi sie na zimno bilans zyskow i strat zwiazanych z cala sytuacja. ale wy wolicie wejsc na piedestal swoich super zasad moralnych i stamtad pomnostwac nad glupia biedna latwa kobieta. jakby to komukolwiek mialo pomoc.dziwne, ze w waszych ultra zasadach nie miesci sie nie kopanie lezacego. dziekuje za pare wypowiedzi. przekonaliscie mnie. nie powiem mu. dobrze byloby to z siebie wyrzucic, ale moze rzeczywiscie narobi mi jakichs problemow pozniej. gra nie warta swieczki.

A kto pomyśli o dobru dziecka? Tatuś zwiał, mamusia chce zemsty na tatusiu. Wiecie co? To mi pachnie prowokacją, dlatego czas się wycofać i zostawić zaciążoną idiotkę z jej problemem. I tak nikogo nie usłucha. Być może rozmawiamy nie z nią ale z jakimś orandżpodszywem. Sayounara, Kochani 👄

Gość lujhy
autorko! na litosc boga!-kazdy ma to na co godzi sie...on cie potraktowal tak a nie inaczej ,ty czujesz sie ponizona i oszukana ,ale jego to nie obchodzi,bo to do ciebie nalezy jak sie dajesz traktowac,no coz pewnie jestes mloda ,musisz sie wile nauczyc ,niestety -zycie jest podle i ludzie ,ale wlasnie na pdst takich doswiadczen sie uczysz,jacy ludzie sa podli,musisz byc ostrozniejsza i nie oddawac sie kazdemu z brzegu-musisz ,poznac ,sprawdziuc,miec pewnosc ze zalezy,ze wiaze z toba przyszlosc9choc pewnosci to nie ma nigdy),ale uwierz mi ,ze jego to wcale nie obejdzie ,ze cierpisz przez niego -to twoj problem ,ze jestes niedoswiadczona i nie znasz zycia- ludzie na takich zeruja,musisz uwazac jesli chodzi o aborcje -twoja decyzja ,ale nie mow mu gdzie ,to jest karalne!!moze to wykorzystac przeciwko tobie

12:46 [zgłoś do usunięcia] ulala1 hm ciekawe to w sumie jest. mam wrazenie, ze krytykujecie mnie w ten ordynarny sposob, bo sami jestescie pelni nienawisci do swiata. nie wierze, byscie byli tak glupi, ze byscie uwazali, ze pojechanie mi od dziwek i cichodajek wplynie na moja decyzje. 💤 to już jest nudne wymyśl coś oryginalnego mądralko 😴

Gość zasana kłamczucha
Po 4 miesiącach zdążyła się dowiedzieć, że jest zakochana, szczęśliwa on zauroczony, odpowiedzialny a poza tym zdążył ją traktować jak worek treningowy, manipulować, zmarnować życie, znęcać się psychicznie i w ogóle. Wali prowokacją na kilometr :P poza tym "potem okazalo sie, ze jestem w ciazy. na poczatku mowil, ze sie postaramy, ze moze bedzie nam dobrze itd. im dalej, tym gorzej- jego wsparcie malalo. ja sie dosc cieszylam na dziecko, chociaz bylam przerazona. ale wobrazalam nas sobie jako jedna szczesliwa rodzine." to ile ty jestes w tej ciąży ze tak zmienił zdanie? "im dalej, tym on sie ode mnie oddalal. nie chcial sie spotykac, unikal mnie, powiedzial, ze jednak ze mna nie bedzie" To ile ty jestes w tej ciąży ze tyle zdążyło się wydarzyć ? Chyba że zaszłaś pierwszego dnia znajomości to w sumie przez 4 miesiące mogło się 1% z tego co wymieniłąś wydarzyć :D

jak usuniesz ciaze bedziesz musiala zyc z tym ciezarem przez reszte swoich dni..teraz wydaje ci sie to malo znaczace ale tak bedzie. Ponadto dasz mu to czego chcial. Jak urodzisz staniesz się silną kobietą bo bedziesz maial o kogo walczyć, pozwiesz tego skunksa o alimenty i ju zmu nie bedzie tak beztrosko sie zylo. Co za drań niedojrzały fiut.

Gość ulala1
nie, to wszystko dzialo sie w ciagu 2 tygodni. jego reakcje byly bardzo skrajne i kazdego dnia moglam sie spodziewac czegos nowego.

Gość zasana kłamczucha
Czy w tej bajce były smoki ? :D

Gość lujhy
kajtus skad kurwa wiesz co bedzie jak usunie? ty tez usunelas? bo ja jakos z tym zyje normalnie

Kajtuś, nie tłumacz jej :) To mitomanka, zdaje się :) Miałam taką koleżankę, która robiła sobie testy ciążowe mimo, że nie miała chłopaka :D

Gość umoralniacz
i z takich wlasnie decyzji kobiet bierze sie pelno dupkow ktorzy zostawiaja "zaciążone" dziewczyny. gratuluje wszystkim doradzajacym zeby sie uporała "z problemem" sama. facei jak on umywaja pieknie raczki, i wychodza z tego bez zadnego obciazenia. autorko nie unos sie teraz niepotrzebnym i zle pojmowanym honorem. jakiejkolwiek nie podejmiesz decyzji nie pozwol mu zeby wyszedl z tej sytuacji bez szwanku. jest w tym tyle samo jego winy co twojej.. dziewczyny nie produkujcie takich kasztanów, bo robicie krzywde nastepnym naiwnym..

Gość lujhy
to wychodzi na to ze na tym forum jest kilka kobiet ktore zabily dziecko/plod/zarodek,bo takie maja doswiadcvzenia jak to jest po czyms takim,ze pietno do konca dni i wyrzuty sumienia, widocznie one byly na to zbyt slabe...

Gość ulala1
La Firynda, jak na wymyslona historie i prowokacje, to cos ostro sie angazujesz w caly temat. jesli ktos mialby jeszcze jakas sugestie odnosnie mowienie/niemowienia o calej sytuacji temu gnojkowi bede wdzieczna. z tego co wiem, aborcja jest nielegalna, ale karze podlega tylko lekarz. moze mi z pewnoscia popsuc opinie (chociaz malo prawdopodobne, nie mamy wspolnych znajomych) ale nawet jak pojdzie na policje, to go wysmieja. jedyne co naprawde moglby zrobic, to powiedziec o calej sytuacji moim rodzicom. nie bylabym z tego zbyt szczesliwa. wiec chyba jednak nic mu nie powiem i pozwole mu zyc w blogiej nieswiadomosci tego calego koszamru.

Gość lujhy
lafirynda-ten sam mnie chcial co ciebie...

Gość ona1717
Dziewczyno! Pomyślisz że jestem następną osobą która będzie Ci truła! Ale mam naprawdę rację! Pozwól sobie pomóc Stoisz przed ogromną decyzją swojego życia! rozumiem Cie bo Twój problem nie jest łatwy do rozwiązania:( ALE BŁAGAM CIĘ nie zabijaj Swojego DZIECKA! Będziesz tego żałować do końca życia! Po Tym CO CHCESZ zrobić będziesz czuła poczucie winy do końca życia, silny niepokój a za kilka lat będziesz patrzeć na inne dzieci i zadawać bez przerwy pytanie ,,jak by wyglądało moje dziecko gdyby żyło?" TEGO NIE UNIKNIESZ to Ci mogę obiecac... Nie jestem do końca pewna czy zdajesz sobie sprawę z powagi całej sytuacji Powiedzmy wprost TY ZABIJASZ SWOJE DZIECKO! Wiesz że podczas zabiegu Twoje dziecko bardzo cierpi, ucieka przed TYm Boi się i ma świadomość że Własna MATKA chcę pozbawić je życia bo CO?! Bo jest dla niej problemem... Bo spotkała nieodpowiedniego mężczyznę? Dlaczego?! Pomyśl to dziecko czuję, płacze cierpi... A podczas "zabiegu" BÓG tak bardzo cierpi a krzyk twego dziecka jest tak tak GŁOśny że całe NieBO się rozdziera! Krzyk twego dziecka bedzie słycjać w całym BOŻYM KRÓLESTWIE! Nie wspominając faktu że pójdziesz do PIEKŁa, tego nie unikniesz. Nie unikniesz kary. JEST ROZWIĄZANIE: proszę Cie tylko o to żebyś urodziła dziecko i pozostawiła w domu dziecka TYLKO O TO ALE PROSZĘ NIE ZABIJAJ GO!

ulala1 - jeszcze nie widziałaś mojej ostrej reakcji, dzieciaczku :) Po niej byś się nie pozbierała :D lujhy - za wysokie progi na toje nogi :)

Gość lujhy
ulala -tak ci sie wydaje ,ze nie macie wspolnych znajomych ,ale swiat jest maly ,po latach np w pracy mozesz spotkac kogos ,kto zna jego znajomych ,a takie rzeczy roznosza sie latwo-toz to sensacja ,a ludziska lubia sensacje, nie mow raz ,nic nie osiagniesz-jego skruchy itp , dwa-sama sobie zaszkodzisz ,tym ,ze ktos bedzie o tym wiedzial najlepiej aby nie wiedzial nikt