inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 tu leja--------znasz mnie i to dobrze............ :)........ szz90 oraz HP1990......... znasz skróty tamtych nicków:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OPOLANKA i Opole Napisano Grudzień 20, 2009 Byłeś w kościele DONOSICIELU :O:(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjadlabym co Napisano Grudzień 20, 2009 nie lubie inteligentnych i do tego kurwa madrych. ....................................:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 OPOLANKA i opole------- dzisiaj nie ;)........... i chyba raczej nie pójde........ i nie badz taka wściekła.... tu leja..... doszłem do wniosku że tamte nicki byłay dla mnie zbyt skromne:D trza znac swoją wartosc!:):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 no nieeeee----------> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Grudzień 20, 2009 mądry człowieku....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Grudzień 20, 2009 witam:) dobry bo na zakupy za raz lece:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OPOLANKA i Opole Napisano Grudzień 20, 2009 Twój stary musiał byc dobrym kapusiem, jałbko od jabłoni daleko nie upadało.Napewno Zomo--WIEC:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Crazy Bitch_ i Angel from hell no nieee :) tu leja....... jeśli to tuleja@onet.pl to Twoja poczta to ci wysłałem zdjęcie:D Opolanka i Opole------mój ojciec nie był zomowcem...........:D i nigdy nie donosił..... z resztą raz przez przypadek doniosłem...... na Ciebie...... i wiem kim jesteś? wiem kto jest z Opola :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 no nieeee-----nawet Ty uciekłaś?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 no coś Ty :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 No nieee-----dlaczego piszesz do mnie pojedynczymi zdaniami i słówkami. Jak byś może napisała coś więcej z kapnął bym się jaki jest Twój czarny nick............ widze że dobrze kombinujesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 jakże bym mogła:D:D:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 12.18-to nie ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 ani ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Ktoś się pod Ciebie podszywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 tak:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 Tak ciekawe kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 to z 21 to podszyw ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 Harry zrób coś z podszywami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 zadannoncjuj Harry , no zrób coś z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 Harry, ja też chcę Twoje zdjęcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 majkdonald@gmail.com :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 tu leja.......... to były żarty z mojej strony....... :D ale nie pokazuj nikomu zdjęcia na kafe....... nie chciałbym żeby mnie tutaj znajomi ze szkoły rozpoznali no nieeeee....... napisz pod czarnym nickiem :).... bo podszywy się nie uspokoją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OPOLANKA i Opole Napisano Grudzień 20, 2009 lecę na smietnik Harry:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego zaraz Napisano Grudzień 20, 2009 Dzień dobry :) Też inteligentna i mądra. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 wyżej nie ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach