Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 ide, bo już nie moge :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 tu leja...... już sprawdziłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 20, 2009 z zasady nie wpisuję się do twoich topików, ale.. masz jakąś manię? nie piszę do Ciebie, tym bardziej pod pomarańczą.. skończ wreszcie wszędzie widzieć mnie, bo to się trochę dziwne robi :O nie wspominaj więcej mnie i magnolii.. musisz bardzo tęsknić.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 20, 2009 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 20, 2009 hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 20, 2009 to prawda, że tęsknimy z magnolią za Tatą.. ale dajemy radę :] czekamy na wiadomości od niego :) to nie ma nic wspólnego z Twoim "kumplem", który wszędzie widzi mnie albo ją, nawet pod pomarańczą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach