Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unidox solutab

kobiety powiedzcie czy to mozliwe, znowu temat ciązy

Polecane posty

Gość unidox solutab

nie wiem co myslec, bo ostatni okres dostalam 8 listopada i wtedy zaczelam brac tabletki, kochalismy sie pozniej juz tylko raz to bylo 15 listopada (wiec dni nieplodne) ale ja wtedy jakos mi sie wydaje zapomnialam wziac tabletek, potem wzielam jeszcze kilka i odstawilam calkiem. Moze przez to mi sie rozregulowalo. I 6 grudnia powinnam dostac okres, nie dostalam, zrobilam 12.12. test i wyszlo na nie, 12.12 tez sie kochalismy i test zrobilam 18.12 i wyszedl tez na nie. a okresu dalej brak. mozliwe zebym w ogole zaszla?

Gość pixi dixi
chyba zaszłaś za daleko hahaha

Gość unidox solutab
bede wdzieczna za powazne odpowiedzi

Gość ghnjhkmesrewafesafgersg
trzeba sie było bzykac w rocznice stanu wojennego, mialabys jasniejsza sytuacje hehe!!!

Gość Melpomena...
moze nie bede zbyt blyskotliwa, ale moze warto rzejsc sie do ginekologa, zrobic HCG i po klopocie?

Gość unidox solutab
jestem umowiona na wtorek do ginekologa, ale jesli jest to tak wczesna ciaza czy lekarz ją zobaczy? jesli kochalam sie 12.12 a do zaplodnienia tak naprawde moglo dojsc kilka dni po to czy jest mozliwe zeby cos bylo widac?

Gość unidox solutab
nie bylo dodatkowego zabezpieczenia, bo my chcemy miec dziecko, a tabletki zaczelam brac bo lekarz mi powiedzial ze po odstawieniu predzej zajde. Tylko ze odstawilam w srodku cyklu bo sie fatalnie czulam. I teraz nie wiem naprawde juz co myslec. Myslalam ze moze któras z Was zna podobne przypadki.

Gość Melpomena...
takie watki mnie rozpierdlalaja... powazka!!

Gość unidox solutab
i po co takie komentarze? jak cie rozpierdalaja i nie masz nic sensownego do napisania to nie wchodz

Gość twarzzzzzz
mnie też autorka rozpierdala o prostu. odpowiedzialność normalnie 10ciolatki. Bierz się za seks jak dorośniesz "gówniaro", żadne dziecko nie zasługuje na upośledzona matkę wiec pamiętaj najlepiej stosuj szklankę WODY ZAMIAST....

Gość Melpomena...
napisalam Ci... dobra rade... czytaj dokladnie... ginekolog i badanie HCG... co Ci mam jeszcze powiedziec?? przeliczyc kalendarzyk?

Gość unidox solutab
nie wiesz ile mam lat wiec dlaczego piszesz ze jestem gowniara? Moge smialo powiedziec ze prawdopodobnie jestem starsza od Ciebie. I widze ze trafiam na same nie znajace zycia dziewczynki. Jak nie macie nic sensownego do napisania to nie wlazcie na ten topik, kafe jest dla wszystkich i mialam prawo zapytac o to co chcialam.

Gość jesli pierwszy dzien
cyklu byl 8, to malo 15 niekoniecznie byly dni nieplodne :P

Gość unidox solutab
tak, tylko wtedy tabletki itd.. sadze ze raczej moglam zajsc 12.12. poprzez roregulowany cykl. Aj sama nie wiem. Pojde do gina to się okaże.