Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stringi

Wyjezdzam we wtorek kto bedzie za mna tesknil?

Polecane posty

stringi a gdzie jedziesz ? ja tez we wtorek wyjezdzam do Łodzi eh... czeka mnie 550 km

myszka83-Tez kiedys bylam myszka, i nadal jestem;) Daleko jade, ale nie gory, do Mamy i Taty jade:) Na wies🖐️ Wroce po nowym roku, a na wiosne zmieniam Kraj:( Bede tesknila za Gaciami😭

ja wracma juz w niedziele w nocy do domu zmieniasz kraj ? praca ? och bede tesknic ;)

Praca i ktos na mnie czeka:classic_cool: Chociaz nie moge marudzic, jesli chodzi o zarobki w PL. Jesli masz na "Start" i do tego glowe to mozna godnie tutaj zyc:classic_cool: Ale ktos na mnie czeka:)

ja obskocze 2 wigilie jedna z moimi rodzicami bratm jego żona i blizniakmi druga z tesciami gdzie bedzie również szwagier z urocza ;) zona 1 dzien świat z tesciami 2 z moimi i w nocy ruszamy znów nad morze do domu

ktoś ? czyli mężczyzna ukochany :) ja jade z dwoma facetami kochanymi meżem i synkiem

Myszka- to podobnie jak ja, z tym ze ja zostaje do Sylwka, wracam po nowym roku. Tez mam synka:)Skarb moj:)

a gdzie sie wybieraszx nad to morze ? ile ma twój syn mój ma 2 lata i 4 miechy i jest niesamowita gaduła

No to macie małe kłopoty Nastolatek w domu,to jest coś czego sie nie zapomina:P miłego wypoczynku życzę --pa;)

Moj 4 skonczy za 2 miesiace:) Koszalin, Mielno, miedzy tymi miastami mieszka moja rodzinka:)

Sami- Tz?:)Ja niczego nie zapominam, nawet tego, jak mi koopke zrobil na dywanie:D Uczyl sie robic na nocnik;) Ci faceci:classic_cool:

Gość Twoj Wielbiciel
Ja bede tesknil!!!Tez myslalem ze jestes gowniara.Czytam codziennie co piszesz.Musisz wygladac jak Bogini:)