Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego już za .wiele

Love marketing

Polecane posty

Gość tego już za .wiele

Słyszeliście o tzw marketingu szeptanym? Kiedy ludzie uodparniają się na tradycyjne reklamy spece od marketingu dla których jedyną wartością są pieniądze - czepiają się coraz gorszych pomysłów. Tak powstał marketing szeptany, czyli ludzie udający twoich znajomych tak naprawdę mają za zadanie przekabacać cię do kupowania produktów czy usług danej firmy. http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_szeptany A słyszałem, że najnowszym rodzajem marketingu ma być tzw love marketing. Polegać to ma na symulowaniu relacji uczuciowej a tak naprawdę chodzi o promowanie produktów. Ja już chyba nie chcę żyć na takim świecie, gdzie z niezrozumiałych przyczyn ludzie są gotowi poświęcić i zmarnować wszystkie najpiękniejsze rzeczy takie jak przyjaźń i miłość dla pieniędzy. Z mojego punktu widzenia i tak rzezy na których mi najbardziej zależy, czyli właśnie przyjaźń i miłość nie można kupić za pieniądze. Więc ja nawet nie rozumiem po co ludzie tka oganiają się za tymi pieniędzmi, skoro nie można za nie kupić tego co naprawdę cenne i ważne.

Gość tego już za .wiele
up