Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edrwf4rbtcerdc

Przychodzi do mnie przyjaciółka

Polecane posty

Gość edrwf4rbtcerdc

a ja nie mam niczego, żeby ją poczęstować :O Najwyżej kawa, herbata i kilka kostek czekolady, ewentualnie pizza z zamrażalnika. Trochę mi głupio, tym bardziej że byłyśmy umówione od wczoraj, a ja zapomniałam o tym na wczorajszych zakupach... Teraz sobie przypomniałam, a mam mokrą głowę i boli mnie gardło, więc raczej nie wyskoczę z domu:O

Gość juuupo
a na deser wyrzygaj w porcelanową salaterke, dodaj bitą śmietanę i bedzie w sam raz !!!

Gość uroki świąt
to to chyba nie przyjaciółka tylko daleka koleżanka skoro masz taki problem

Gość zrób jej kogiel mogiel

Gość tyzmiproblem
To zadzwon do niej, powiedz,zeby kupila po drodze to i owo,bo ty akurat nie mozesz wyjsc z domu a pieniadze jej oddasz jak przyjdzie

Gość kolezanka nie przychodzi sie
najesc, tylko z toba spotkac, poza tym jesli troche mysli to sama przyniesie cos slodkiego. Po prostu poczestoj herbata czy kawa i tyle.

Gość rfewrtdh jmk
w niedziele sie nie robi zakupów!!!! TO GRZECH!!! Ja bym poczęstowala pizza,a potem do herbaty otworyzlabym czeklade i proste! Nie musisz robic gosciny! bedzie skromnie ale po domowemu. :) powodzenia! i nic sie nie przejmuj nie kazdy musi robic salatki na przyjscie goscia !!

mi prezd przyjaciolka nie jest wstyd za takie rzeczy, bo ona wie o mnie wszystko takze to co mam w lodowce.....wyluzuj dziewczyno:)

Gość 678yhujngbfvdm
moj tato nigdy nie robi zakupow pod kontem ,,a moze ktos przyjdzie,, .A jesli ktos wpadnie to poczestuje tym co ma! chocby to byla tylko slodka bulka z maslem i kawa!!!! czy mrozona pizza ,i mimo ze kazdy dostanie tylko cwiartke! liczy sie serce a nie suto zastawiony stol!

Gość edrwf4rbtcerdc
nie jest mi głupio przed przyjaciółką, a przed sobą. gościom zawsze jest miło, gdy się o nich pomyśli w taki czy inny sposób. jak myślicie? o sałatkach i innych takich nie myślałam nawet, ale wiadomo, że jak ktoś ma posiedzieć kilka godzin, to chciałby coś przegryźć przy plotkach :)