Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

gdzie sa ludzie typu

Polecane posty

Gość

Leviatan, Kant doopy, Hinatka, Klon ? nie mówicie żę nas opuscili na zawsze ? :classic_cool: 😭

Gość vcxvcx
leviatan robi loda hinatce , a hinatka robi mu minete

Gość a mnie śmieszy
pieką ciasta na święta

przerwa ja jestem, tylko nie pisze miliona wypowiedzi dziennie ;p

Gość prezerwatywa między palcami 90
gdzie są ludzie typu neandertalczyk , potrzebuje towarzysza życia :(

Gość
Hintaka --> oo :D :classic_cool: no to qooope lat towarzyszko 👄 no a z reszty też sie ciesze :classic_cool: ale dawno tamtych nie widziałam az sie niepokoje czy tzos sobie nie zrobili ? :classic_cool:

jaką qoope, bejb? najwyżej qooopke :classic_cool: ktoś mi doniósł, że nie zaliczyłaś czegoś na studiach? :O prawda to? :( i drugie, najważniejsze, nie było Cię na pożegnaniu Kabla 😭

Gość
jak to pozegnaniu ? :( 😭 takim forever ?? 😭 ? dlaczego ? no :O:Oi własnie teraz zamiast sie uczyc do poprawy siedze na kaffe :O:O a to juz jutro :O:O nie wiem , nie wiem tzo to bedzie :classic_cool:

Gość
przeczytam póżniej , bo juz widze po poczatku żźe sie popłacze 😭 a musze sie trzymac dzielnie :classic_cool: no u mnie sie teraz zacznie , sesje i te sprawy :O:O a w ogole masz juz wyniki z matmy z matur? jest sie czym pochwalic ? :classic_cool: troche specjalnie napomykam bo9 ja z matmy z kolo miałam az 80 %% :classic_cool: byłąm z siebie dumna jeszcze tylko 20 :classic_cool: i jestem dopuszczona :classic_cool: :D:D: a poprawka z przedmitowego przedmiotu wiec napisze Ci na gg jak wejde :classic_cool: :):P

ok :) czekam :classic_cool::P matma zdana :classic_cool: trudno było nie zdac jak teraz myślę o tym.. ale wynik mógłby być lepszy :P za to angol super, pp 98%, pr 75% :classic_cool: polaka R jeszcze nie sprawdzili :O

Gość
:classic_cool: czyli sciagi i przecieki miałas dobre :classic_cool: )) suuper gratuluje :D:D :classic_cool: a na prawidzwej bede trzyac kciuki żeby jeszcze lepiej :classic_cool: chociaz nie wiem czy sie jeszcze lepiej sie da:classic_cool: btw. 99 %% ? szoke jak Ty to zrobiłąs ?:classic_cool:

Gość
Levi jest tzos o czym chcesz nam powiedziec? :classic_cool: stałes sie pracujacym bezrobotnym ? :classic_cool: czy samotnym w parze ? :classic_cool:

98% :P wywaliłam tzytzki do dyra, ale nie mów nikomu :classic_cool: trochę mi urosły ostatnio :classic_cool::> trzymaj, trzymaj, przerwy między palcami również trzymaj :classic_cool: o ile się da ;)

Gość
:classic_cool: rozumiem ale wystarczyło dyrowi ? :classic_cool: na porawdziwej to bedziesze musiałą chyba samemu prezesowi oswiaty :classic_cool: ja przed wykładowca swoich nie wywaliłam:classic_cool: ( w sumie gdybym to zrobiła to jeszcze by mnie całkwicie wywalili za narażanie profesorów na utratek zdrowia przez takie odrazajace widoki) no i też stąd ta poprawka :classic_cool: :O )) yhh ciezki jest zycie studentki bez tzytzków :( 😭

Gość
Hiantka urosły ? :classic_cool: zdiagnozowałas oid czego ? :classic_cool: miło by było gdybys ssie podzieliła ta wiedza z Twoja płaska koleżnaka 😭 :O:O

no, urosły, chcesz to sprawdź :classic_cool: trochę, bo trochę, ale lepsze tzoś niż nitz, nie? :) no na prawdziwej zamierzam całą komisję ich widokiem uraczyć :):classic_cool: pogadamy o tym prywatnie :classic_cool:

Gość
a na ustne najlepiej idz z samym płaszczu , bez bielizny, i juz na wstepie zrobisz wielkie szoł :classic_cool: tylko gorzej jak trafisz na emerytki, mehery hetoro wtedy juz nawet pacierz do ksiendza rydzyka Ci nie pomoze :classic_cool: )) no jak przechodzimy do rekoczynów to tylko na priv bejb , ale nastepnym razem ,bo musze schodzic :classic_cool: 😭 👄

bye :> 😭😘🖐️ no wiesz, dla nich to za dużo, takie szoł wolę zachować dla Ciebie :classic_cool: ;*

Gość PRZERWA WEJDZ NA GG

Gość PRZERWA WEJDZ NA GG
prosze cie wejdz na gg