Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooonnnaaaaaaaaaa

moja kolezanka

Polecane posty

Gość ooonnnaaaaaaaaaa

popełnila samobójstwo nie znalam jej dobrze.. ale nigdy nie pomyslalabym ze by mogla cos taiego zrobic zastanawiam sie dlaczego ale nie mam pojecia ... byla szczupla ladna od facetow nie mogla sie odpędzic, rodzice dziani miala co chciala, pisala teraz prace mgr na uniwerku wydawala sie byc szczesliwa, caly czas imprezy znajomi byla wesola towarzyska wszedzie jej bylo pełno. a tu taka tragedia SZOK po prostu. nie mam pojecia dlaczego , no dlaczego.... :( miala 23 lata szok

Gość autorka napisała tylko pierwsz
Miala nasrane w głowie to i wypadła z gry co tu rozpaczać .

Gość smutna 33
musiala byc bardzo nieszczesliwa..pozory czasem myla

Gość ooonnnaaaaaaaaaa
no wlasnie pozory mylą , ją bym w zyciu o to nie podejrzewala, faktycznie musiala miec powazne problemy skoro zdecydowala sie na to, ale jakie no jakie przeciez zawsze jest wyjscie

Nie zmienia to faktu że samobójcy to największe cykory. Nikt i nic nie jest warte tego żeby się za to zabić. Jak widzisz uroda i powodzenie u facetów nie gwarantuje szczęścia...

Gość leyla_24
Przecież ktoś kto ma skłonności samobójcze to nie musi być od razu osoba z zapuchniętymi oczami nieodzywająca się do nikogo. Na ogól ci ludzie nie chcą,żeby wszyscy wiedzieli,że borykają się z jakimś problemem,więc na codzień zgrywają dusze towarzystwa. Poza tym mogło tak być,że ta dziewczyna wysyłala jakieś sygnały. Tylko,że często ludzie je ignorują,bo mają swoje sprawy na głowie,albo nie dostrzegają powagi sytuacji.

Tak racja. Ci co się żalą itp, nie popełniają samobójstw. Ale i tak samobójcy to ludzie na tyle słabi że nie radzą sobie z życiem. Nie żałuję takich i nie mam do nich szacunku. Jak już pisałem- nikt i nic nie jest warte mojego życia...

Gość wwrrr
Pusta jesteś, autorko

Gość ooonnnaaaaaaaaaa
dlaczego niby jestem pusta? dobra powiem, tak naprawde pisalam o sobie, chcialam tylko wiedziec co byscie na to powiedzieli. przy znajomych udaje kogos zupełnie innego. nikt w zyciu nie pomyslal by co tak naprawde siedzi w mojej głowie. A ja mam dosc zycia raz probowalam sie juz zabic i nie wyszlo. czaly czas mysle o tym, chce to zorbic tylko jedna rzecz mnie postrzymuje .najbardzej boje sie o rodzicow nie wiem czy by to przezyli.

No najlepiej uciec od wszystkiego... Stawiasz się właśnie poniżej ćpunów i alkoholików.... Powodzenia

Gość ooonnnaaaaaaaaaa
tak uciec, niestety nie widzę innej drogi. mam dosc zycia, dosc udawania, dosc wszystkiego. chce tylko zniknąc po prostu sie nie obudzic rano :( moje zycie i tak jest pozbawione sensu