Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kanuu

Kobiety ubieraja sie wyzywajaco.............

Polecane posty

Gość Kanuu

Czesc mam pytanie, dosc dziwne ale licze na to ze Panie sie wypowiedza. Wiec chodzi o to ze moja kobieta ubiera sie wyzywajaco a mnie to spokoju nie daje .Pytanie brzmi ,co mozemy zrobic my faceci by pokazac jak to jest ,przeciez nie mozemy sie rowniez ubrac wyzywajaco w jaki sposob mozemy sie odwdzieczyc w podobny sposob lecz tak by nie zranic kobiety Pozdrawiam

Gość autorka napisała tylko pierwsz
gówno możesz zrobić , co jak co ale to nie kraj arabski nie możesz "ubierać" własnej kobiety.

zacznij bardzo o siebie dbac, nie wiem jaka masz prace ale staraj sie wychodzic z domu dobrze ubrany, ogolony, mozesz udac ze "wystajesz przed lustrem" rano pol godziny zeby sie uczesac, naluz rtoche perfum, niech ona widzi ze starasz sie jak najlepiej wygladac, to od razu bedzie podejrzewac ze to dla kogos. ;)

Gość krucha istotka
Kazda kobieta pragnie byc podziwiana, itp. Lecz my kobiety tak naprawde jestesmy zazdrosnicami, a juz szczegolnie jesli chodzi o inna kobiete :P

Gość Kanuu
Pseudodonim ... dziekuje to bardzo trafna rada podoba mi sie jest cos w tym , a co do pani autorki to rozumiem ze to nie kraj arabski ale faceci tez maja swoje uczucia nie tylko kobiety je posiadaja

Gość Kanuu
moim zdaniem sa dwie strony faceci tez sa zazdrosni jakbyscie sie czuly gdyby to faceci ubierali sie wyzywajaco i przyciagali wzrok kobiet ( to tylko teoria bo nie widze faceta ubranego w miniowe hehehehehe)