Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisa89

milczy popierwszej randce... chociaz byla cudowna...

Polecane posty

Gość elisa89

sluchajcie, znam się z nim od 2-3 lat, poznalismy sie przez internet.. zawsze byly rozmowy na gg, smsy, wymienilismy sie zdjeciami chcial sie ze mna spotkac ja nie za bardzo chcialam i tak rozmawialismy co jakis czas z przerwami na 3-4 miesiace, od czasu do czasu pisialam mu smsy co slychac, takie wiecie nie zobowiązujące. ale pewnego dnia podstanowilam przejac inicjatywe i napisalam smsa co tam slychac, tak zaczelismy gadac, on jest z miasta w ktorym studiuje i poroponowal mi spotkanie, zgodzilam sie. bylismy w piatek na randce bylo cudownie, rozmowa sie kleila, bylo zabawnie i naprawde bylam bardzo zadowolona, po 3 godzinach razem odwiozl mnie pod klatke to w samochodzie jak juz mialam wychodzic po wiedzial 'do zobaczenia' ja odpowiedzialam 'czesc' ale on po chwili dodal jakby akcentując 'do zo-baczenia'.... no i wyszlam, bez zadnych buziakow itp. jak weszlam do domu to bylam pewna ze jestem na wygranej pozycji. ale nie odezwal sie tego wieczoru ani na neastepny dzien tez nie. mam mu napisac smsa? jakiego neutralnego typu co slychac? nie wiem, dla mnie to nieco ponizajace jest, ale zalezy mi na nim. co myslicie?

Gość elisa89
ale nie moge wytrzymac w tej niepewnosci, az mnie skręca odsrodka, co troche zerkam na telefon.......

Gość www.tnij.org/smart2010
widocznie nie bawił sie aż tak dobrze skoro sie nie odzywa:(

czasem jest tak że faceci od razu nie dzwonią żeby: - zmusić cię do myślenia o nim, - nie wyjść na nachalnego typa inna strona medalu jest też taka, ze skoro to ty przejęłaś inicjatywę itp, poszliście na to spotkanie ale mimo tego że było fajnie, jemu nie zależy na tobie jak na partnerce. Odebrałaś mu możliwość postarania się o Ciebie dlatego teraz przemyślal to na sucho i może nie jest tym zainteresowany

Gość elisa89
tzn przejecie mojej inicjatywy to bylo po prostu odezwanie sie po kilku miesiacach przerwy, pozniej pisalismy do siebie dziennie po kilka smsow takich luznych, ja niczego nie proponowalamaz on w piatek napisal ze byloby milo jakbysmy ten wieczor spedzili razem, no i sie zgodzilam, teraz mija 2 dzien i nic..

Gość ja odbieram to inaczej
dwa razy powtorzyl DO ZOBACZENIA a ty zamiast gapo powtorzyc to samo rzucilas suche CZESC :O Pewnie mysli ze nie chcesz sie wiecej z nim spotykac

Gość elisa89
hm to nie bylo takie suche czesc, wiadomo usmiechnelam sie promiennie, chociaz tez mysle ze moglam to samo odpowiedziec... wiec jednak nie pisac do niego tym razem?

Gość carrrolla
ja bym chyba napisała, co masz do stracenia? najwyżej nie wyjdzie nic. tylko czy będziesz na tyle silna żeby to przełknąć..?

chcesz na serio przejmować inicjatywę i później za każdym razem tylko czekać wiecznie na jego telefon albo jakiś gest z jego strony....kurcze to się raczej nie sprawdza, oczywiście możesz być wyjątkiem potwierdziającym regułę, ale jeśli teraz się do niego odezwiesz itp, będzie Cię miał w garści i będzie mógł Tobą manipulować jak mu się żywnie podoba......' a raz się odezwę a raz nie, co tam, ona i tak na mnie leci i zaraz zadzwoni'

Gość elisa89
wiadomo ze nie chce tak, żeby czul ze ma mnie w garsci ale teraz jest mi ciezko tak zyc w niepewnosci czekajac za duzo sie na sluchalam ze chlopak sie nie odzywa bo tez czeka bo nie chce sie narzucac itp.

Gość niby tak
Kufa, z baba nie można normalnie, non stop bawi się w jakieś gierki, manipulacje. Jesteś tak głupia, że pytasz obcych ludzi czy masz wysłać smsa?

Gość elisa89
jeszcze musze dodac ze studiuje poloznictwo i bede miec od poczatku stycznia praktyki w szpitalu w takiej niebezpiecznej okolicy i on zadeklarowal sie jeszcze przed naszym spotkaniem ze moze byc moim jak to nazwal czasoumilaczem na trasie szpital-dom jak bede wracac z tych praktyk. wiec jesli on sie nie odezwie do tego czasu to ja juz nawet chyba nie bede pytac czy ta propozycja jest aktualna

Gość elisa89
niby tak - jestem bo naprawde nie wiem jak sie zachowac

Gość elisa89
boje sie napisac, nie w tym rzecz ze nie chce bo honor czy duma mi na to nie pozwala.. chyba poczekam jeszcze

elisa - to jego psi obowiązek zeby napisać do Ciebie np dziękuję za bardzo miły wieczór, co powiesz na to żeby sie spotkać tu i tu.....jeśli oczywiście jest Tobą zainteresowany...jeśli nie jest to nie ma takiego obowiązku (przyjemności) i tego nie zrobi.... trzeba pozwolić facetom być facetami a nie ich wyręczać itp, to ON powinien się odezwać pierwszy, tu nie chodzi jak to powiedział ktoś ze jesteś księżniczką, jesteś kobietą i wymagasz odrobinę szacunku

Gość elisa89
całkiem normalna dziewczyno chyba masz racje. ale strasznie mi zle teraz.

jeny wiem że Ci źle, bo przeżywałam to na własnej skórze, jedyne wyjście to nic nie robić i tylko czekac, może sprawa sama się rozwiąże, nie pisz mu nic bo bedziesz miała pretensje do samej siebie...........może będzie wszystko pozytywnie a jak nie, to trafi się taki od którego nie bedziesz mogla się opędzić;);)

Gość elisa89
wiem, nie darowalabym sobie gdybym napisala cos teraz a on by nie odpisal, to chyba byloby jeszcze bardziej straszne od tego co obecnie przezywam.. dzięki za pomoc

Gość Wrom
Czekać do 3 dni na jego odpowiedz a jak nie to po tym czasie (4 dzień) samej się neutralnie odezwać.

elisa89-- Mialam identycznie. moja rada- nie pisz pierwsza. faceci często maja tak, że jesli kobieta im sie bardzo spodoba, boją się, ze mają to wypisanew na czole, dlatego często po takich randkach grają twardzieli:) mój przez 3 miesiące widywał się ze mną tydzień w tydzień (nawet 2 razy w tygodniu). były kolacje, kwiaty, koni. I dopiero po tych 3 miesiącach wyznał, ze się zakochał Więc moja rada- cierpliwości. Strój się, chodź na randki, ale niech Twoja dusza NARAZIE pozostanie dla niego tajemnicą:)