Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BłsNMB

Prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Gość O nieee
tylko nie zestawy kosmetykow. taki zestaw to najgorsze co mozesz kupic, od razu dziewczyna widzi ze nie miales pomyslu na prezent. juz lepiej bizuteria , cokolwiek, z kosmetykow tylko perfumy ujda jako tako ale tez nie za bardzo

Gość BłsNMB
ale to cos a'la zestaw spa, jakeis olejki do kapieli, mydelka itp

Gość kup szalik apaszkę
kolczyki, bransoletkę, wisiorek, książkę, sweter - ale nie kosmetyki. Dla niej to sygnał, że za mało dba o siebie.

Gość kup szalik apaszkę
kosmetyki każdy sam niech sobie kupuje.

Co kto lubi. Ja uwielbiam różnego rodzaju pachnidła, płyny do kąpieli, pachnące mydełka itd. wiec ja bym się cieszyła :)

Gość No ja tez nie polecam
po co jej takie cos. jak juz prezent ma byc niepraktyczny to niech chociaz bedzie romantyczny . wysil sie bardziej...

Gość Jejku ci faceci
dla kobiet kupno prezentu jest banalnie proste. w sklepach tyle uroczych upominkow dla nas az sie prosza zeby kupic a wy kombinujecie

Gość BłsNMB
ok , dzieki za pomoc ;] w sumie moze to i racja,

Gość Najlepiej gdybys kupil jej cos
z ciuchow. Absolutnie nie zestaw. Ciuch moze sie nie spodobac ale napewno uzna to za uroczy gest i bedzie wiedziala ze wybierales dla niej ta rzecz co dla faceta jest poswieceniem. Jak sie znacie dlugo to moze byc tez komplet bielizny.

Gość BłsNMB
wlasnie stosunkowo krotko sie znamy:) stad mam maly dylemat. Ale dziekuje Wam wszystkim za odpowiedzi i pomoc :)

Gość oleksja11
co do prezentów ubran to moj byly kupil mi t-shirt adidasa taki szeroki paskudny i byl z siebie dumny ze wydal kupe kasy na worek na ziemniaki:)

Gość BłsNMB
eee nie wiem juz, bede musial jutro sie posmecic po sklepach opd rana;] jakies konkretne propozycje ?:) :P

Gość jakiprezent
łancuszek spoko ?:)

Gość maslo kakaowe
jezu wolalabym juz zestaw spa, a nie ciucha :o nie sluchaj co ci radza wyzej... ciucha sama moge sobie kupic a jakis fajny, drozszy zestaw niekoniecznie, poza tym mozna go wykorzystac we dwoje..

Gość BłsNMB
a jakies subtelny i prosty zestaw kolczyk + zawieszka na lancuszek (czy jak to sie tam zwie:P)?

Gość niestety taka prawda ze
ciuchy i kosmetyki (balsamy, dezodoranty, mydła) to żaden prezent. Z kosmetyków można kupić - ulubione perfumy Z ubrań - futro :P albo coś, co na pewno wiesz, że jej się podoba, jest drogie, sama tego nie kupi i jest w jej rozmiarze. A ksiązki to co, pies? Drobna biżuteria. Jakiś gadżet... Raaany, to twoja dziewczyna, nie nasza :P Powinieneś wiedzieć, co jej się podoba, albo chociaż, czym się ineteresuje. PS. To pisałam ja - zupapomidorowa - ale mi się nie chciało logować.

Gość BłsNMB
narazie sie spotykamy jakis czas :) ale dzieki za pomoc :P mam jakies tam swoje wizje ale chcialem zasiegnac opinii osob trzecich, psotronnych;]

napewno nie ciuchy i nie kosmetyki. moim zdanie to w zlym guscie. ciuchy i kosmetyki kupujemy sobie same! no chyba ze perfumy, jesli oczywiscie wiesz jakie lubi. mozesz kupic bizuterie, ksiazke, plyte z muzyka jaka lubi, jakis zestaw filmow na dvd, ulubione czekoladki? no to sa bezpieczne prezenty i praktyczne. ale w zadnym wypadku ubrania i kosmetyki, zwlaszcza ze nie znacie sie za dlugo.

Gość kocmouch
samozadowalacz ze sterowaniem manualnym:)

Gość ujjjjess
Zajrzyj na strony jubilerskiego sklepu internetowego Savicki. Znaleźć w nim można unikatowe pod względem wzornictwa modele obrączek, które z pewnością cię zainteresują jeśli szukasz naprawdę wyjątkowego prezentu. Ofertę sklepu znajdziesz pod adresem www.savicki.pl polecam!