Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EPQ-R

MAM PYTANIE, WAŻNE MYSLĘ

Polecane posty

Gość EPQ-R

sytuacja wygląda w sposób nastepujący.. jest koleżanka bardzo dobra zresztą z która o wszystkim niemal sobie mówimy, tak? z racji tego, że jej sie tam nie ukladalo udzielilem swej porady i chyba byl to strzal w dziesiatke, bo jak powiedzialem, to tak zrobila i wszystko sie odwrocilo do gory nogami..teraz jest szczesliwa, wszystko ladnie pieknie.. ALE: dziekujac mi za to po prostu 'ukochala' mnie, tak? nic do niej nie czuje! stopa kolezenska powtarzam! zobaczyl to koles i doniosl mojej dziewczynie do ktorej mam najwieksze uczucie! ma prawo odczuc to jako zdrade? przeciez nie bylo to celowe zdradzanie czy cos..o co chodzi w takim razie? :o

Gość hovfisahdvsx
co to znaczy "ukochała"?? Przytuliła?

Gość EPQ-R
no tak...w ramach podziekowan.. totalnie na sucho bez zadnych podtekstow

Gość radziu 22 leszno
jak to na sucho? Może jakiś krem nawilżający by się przydał? Na sucho nie wolno, bo boli i nie jest przyjemnie

Gość Youlka
każdemu się zdarza chwila zaniemowienia :D powiedz,że to było podziękowska napaść :P

znaczy, ze masz w swoim otoczeniu bardzo zyczliwych ludzi:) nic nie zginie w przyrodzie.. :) (mowa o tym co cie podwatował) a tak na serio to nie znam twojej laski ;) ale to nie jest pod kategorie 'zdrady' ;) znajac kobiety one robia zawsze cos z niczego :) wiec powodzenia :classic_cool: daj znac jak wyszlo :)