Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elektra28

makijaz permanentny

Polecane posty

Dziewczyny jestem tak zadowolona z makijazu permanentnego ze musiałam gdzies to opisać.Gdzieś 3 lata temu byłam na maikjażu i nie przemyślałam tego do konca.Nie skupiłam sie na tym żeby przyjzeć się osobie która to wykonuje,ceną(nie moga być za niskie bo jak takie są to pewne jest to że przyciąga ceną a nie umiejętnoisciami!!!!!!!!!!!)To była jakaś tragedia co mi zrobiłi a na dodatek zrobiłam wszystko.Okropne krzywe krechy na oczach , ust krzywe i okrutny kolor a nie wspominam o brwiach!I tak musiałam kogoś znależc kto mi to poprawi.Szukałam bardzo długo.Polecili mi Panią Martę z Enklawy w Szczecinie.Umówiłam sie porozmawiałam przy herbatce z Panią Marta i jej asystentka.Swietne dziewczyny!!!Zdecydowałyśmy się ze to poprwimy bo juz prawie nie widac tego szkaradztwa. I jest tak pięknie że nawet nie umiem tego opisać.A teraz zapisałam sie na makijaż Sylwestrowy bo tak one pięknie malują ze mimo że to trochę kosztuję to i tak przyjdę!!!!!!!!!!!Pozdrawiam dziewczyny które chcą zrobić makijaż i inne też;-))Polecam ENKLAWĘ W SZCZECINIE

Gość cipe se pomaluj pajacu

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej