Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARAMBAAA

Czy musimy byc skurwysynami zebyscie nas szanowały ?!

Polecane posty

Gość KARAMBAAA

Czy tak musi być , że jak mężczyzna się zaangażuje to olewacie go jak ostatniego skurwiela ? A gdy jesteśmy jak właśnie Ci skurwysyni to skaczecie w koło nas jak suki wkoło PANA ?! Uczuciowy mężczyzna to słaby mężczyzna a wy to wykorzystujecie . Jestem byłem i będę twardy i mojej byłem mówię WYPIERDALAJ jak jej się nie podoba , bo widać że tylko taki mężczyzna , traktujący Was jak ostatnie kurewki ma powodzenie i poszanowanie !! Pozdrawiam i nie generalizuje , zastanówcie się nad tym ;)

Gość krucha istotka
najwyrazniej takie byle te Twoje byle :P ale nie porownuj wszystkich kobiet na Ziemi do nich :P

Gość sooka
jeszcze nie trafiłeś na taką jak ja mięczaku

Gość au naturell
Potraktuj tak swojego szefa, wtedy dopiero bede pod wrażeniem :classic_cool:

Gość Rum-cajs
prawda w 100% (procentach), gdy kobieta w związku ma za dobrze to wszystko robi aby sobie życie spierdolić i albo ucieka z jakimś żulem albo szuka wrażeń

Gość sooka
z ci pki leci mi jak z kranu

Gość Rum-cajs
prawda w 100% (procentach), gdy kobieta w związku ma za dobrze to wszystko robi aby sobie życie spierdolić i albo ucieka z jakimś żulem albo szuka wrażeń

Gość KARAMBAAA
Nie mam szefa ;) Problem w tym ze mam racje , z autopsji wiem , nie tylko moje doświadczenia życiowe tego dowodzą ;p Jutro swojej mówię wypierdalaj jeszcze na kolanach będzie mnie błagać a z tyg temu niebo bym jej przychylił , nie doceniła tego .... jej bład

Gość normalny.1979
na szacunk trzeba sobie zapracować a takim cwaniactwem to zapracowałeś sobie na frajera.

Gość KARAMBAAA
normalny.1979 żeby Cie kiedyś Twoja najukochańsza nie puściła z torbami .... Nie chce przesadzać kobiety szanować trzeba ! ale nie dajmy im wchodzić na głowę , nie pokazujmy im , że jesteśmy słabi ... Moja Kara mogła usłyszeć ode mnie KOCHAM Cię a usłyszy SPIERDALAJ ! ;)

Gość wszystkie baby sa wredne
ale niektóre mają duże piersi.

Gość hhry
Jako kobieta odpowiem krótko między miękką fają a skurwysynem jest jeszcze cała gama osobowości i to są właśnie warci uwagi faceci. Ale miękka faja, jak i skurwysyn zresztą, tego nie zrozumie. :D

Gość Każda kobietę mozna
szybko uszczęśliwić, ale jest to bardzo kosztowne

Gość normalny.1979
masz troche racji a zarazem troche przesadzasz jak trafisz na tą mądrą to będzie git.

Gość KARAMBAAA
To już nie o to chodzi , mój przypadek jest specyficzny , czy ona jest mądra - chciała ze mnie zrobić przyjaciela , kiedy się już angażowałem jak do związku ;) powiem jej krótko .... Chciała by przyjaciela , który będzie przy niej kiedy tego potrzebuje , a jak Ja będę potrzebował jej to skurwi mnie jak psa .... chore sytuacje i układy . A z kobietami trzeba ostro bo im się w głowach jebie ....

Gość normalny.1979
mój Ś.P. Dziadek mówił " Z buta w ryja i pod stół i suka na pana nie szczeka`