inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Dzisiaj oczywiście.............. :D :D ja koło 2....3 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem deską Napisano Grudzień 20, 2009 o czwartej się położę, wstanę o szóstej, jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Ja o późno ide spac..... ale raz wstaje o 8:00 a raz o 14:00 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgdfgfd Napisano Grudzień 20, 2009 oj dzieciaczki dla was 2-3 to już bardzo późno :D ja w liceum zazwyczaj chodziłem o 3 spać a wstawałem o 6:30 by na 7 do szkoły zdążyć. to były czasy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 fgdfgfd-To jest najlepsze w tym wszystkim:D........... że późno idziesz spac....... i wcześnie wstajesz:P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 wcale nie idę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 tuleja-----co tak wcześnie?:D no nieeeee------ a jak wykorzystarz ten czas? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cux 0 Napisano Grudzień 20, 2009 kafeteryjni maniacy pewnie całą noc na kafe przesiedzą...a ja pewnie ok 23 i jutro od 8 rano w pracy znowu kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 tutaj:p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutaśna Napisano Grudzień 20, 2009 a ja za chwilę bo mąż w domu i już się wścieka że tu siedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutaśna Napisano Grudzień 20, 2009 ja za chwilę bo mąż w domu i już się wścieka ,że tutaj siedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach