Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna śmieszkaaaa

czy teskniliscie kiedys za kimś

Polecane posty

poznanaym w sieci..z kim kontakt sie wam urwał....a był wam bliski ja własnie tak mam, załuje bo w sumie sama zakonczyłam, npaisłam zeby wiecej do mnei nie pisał, teraz załuje ..w sumie sie steskniłam, ciekawa jestem co u niego:( zzyłam sie emocjonlanie z nim:( sa swieta wiec sie odezwe napisze mu smsa ciekawe czy odpisze

no.. :/ kiedys poznalem niesamowita kobiete na czacie :classic_cool:..poszedlem do MONu..zablokowali mi konto e-mial i do tej pory nie odzyskalem jej e-mail..szukalem ja przeroznymi sposobami, wiem, ze gdzies jest niedlaeko mnie (50-100km) bo sie przeprowadzila, zmienila zycie itd. nawet mielismy sie spotkac raz, to ja w ostatniej chwili wszystko odwolalem, bo nie moglem.. :/ do dzis mam jej zdjecia, tylko tyle mam po niej..a szkoda..odzyskalbym kontakt, tzn bardzo bym chcuial odzyskac..

tzn nie mielismy zadnych zamiarow wobec siebie, tak? ile to razem przesiedzielismy na tym czacie..czasami od 20 do 4 nad ranem, nigdy sie tematy nie konczyly :) wyszedlem z woja, odzyskalem ten numer ktory mi zajumali, ale ona podejrzewam po tak dlugim kontakcie nie odzywania sie do niej nie zadzwonila sama..od odzyskania tego numeru pobylem okolo roku w tej sieci i przeszedlem do innej zmieniajac numer calokwicie..