pupa1977 0 Napisano Grudzień 20, 2009 77 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhttu Napisano Grudzień 20, 2009 tu leja to ty czy cie dzis podmienili?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty niezalogowany Napisano Grudzień 20, 2009 będę żył 120 lat :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 tuleja teksty masz zajebiste........ Obstawiam że reinkarnacja może jest może nie............ ale Bóg napewno ile razy ratował mnie przed moimi problemami:D tuleja chyba troche więcej założyłem niż 8:O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 popieram tu Leję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 w 1 zdaniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 kurcze sami katolicy ehhh:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 ciekawe jakie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 wiesz jest wielo odłamów chrześcijaństwa, wiec może nie jesteś katolikiem jak masz jakieś zastrzeżenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 21:08 [zgłoś do usunięcia] tu Leja nie chciałbym musiałbym patrzec na śmierc najbliższych, wszystkich których kocham...a to duże cierpienie...ale mnie dzis wzięło na takie teksty O tym tekście mówie :) ........ ja uważam że kościół ma racje w wielu sprawach..... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 Harry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość format png Napisano Grudzień 20, 2009 obecnie lat mam dwadzieścia i jestem dziewicą, załóżmy, że jeszcze z pięć mi zajmie znalezienie chłopa, który mnie rozdziewiczy, potem mogę umrzeć, bo wszystkie moje cele zostaną osiągnięte, a ja sama stracę ostatnią wartość, która mi została. po co się dalej męczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 dokładnie w jakich ma rację i wymień mi tylko takie, które nie występują standardowo w innych ważniejszych religiach:) np.żadna nie każe zabijac, kraśc, wszystkie każą kochać i szanować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 tu Leja nie bądź drobiazgowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 dokładnie w jakich ma rację i wymień mi tylko takie, które nie występują standardowo w innych ważniejszych religiach:) np.żadna nie każe zabijac, kraśc, wszystkie każą kochać i szanować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 dokładnie w jakich ma rację i wymień mi tylko takie, które nie występują standardowo w innych ważniejszych religiach:) np.żadna nie każe zabijac, kraśc, wszystkie każą kochać i szanować:) Do format png jak będziesz miała pecha( czego ci nie życze oczywiście) to ten co cię rozdziewiczy będzie takim kiepskim kochankiem, że będziesz miała po co jeszcze żyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 format............... przebij sobie ogórkiem błone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 dokładnie w jakich ma rację i wymień mi tylko takie, które nie występują standardowo w innych ważniejszych religiach:) np.żadna nie każe zabijac, kraśc, wszystkie każą kochać i szanować:) Do format png jak będziesz miała pecha( czego ci nie życze oczywiście) to ten co cię rozdziewiczy będzie takim kiepskim kochankiem, że będziesz miała po co jeszcze żyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Kulkowa....... kościół ma racje jeśli chodzi o in vitro, eutanazje czy aborcje :O :O :O....... ......... z antykoncepcją oraz stosunkami przed małżeńskimi i nawet z homoseksualizmem mógłby sobie odpuścic..... :O :O :O zaraz wszyscy mnie zjadą:D tylko na to czekam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Chyba nie wysłało się....:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach