inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Mnie tam wystarczy do 45 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 do 45 roku życia oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lipsss 0 Napisano Grudzień 20, 2009 ok 75 pozniej to juz człowiek tylko choruje i choruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Właśnie choruje i jest ciężarem dla innych....... dlatego lepiej umrzec naturalnie......... troche wcześniej........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 ale bez przesady :( nie w wieku 45 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhttu Napisano Grudzień 20, 2009 to ile Ci brakuje jeszcze inteligentny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Przecież po 45 roku życia........... już nikogo nic ciekawego nie czeka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 jak to nie // :O to środek życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Nie ma już takich emocji wokół Ciebie...... jak wtedy gdy jest się młodym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhttu Napisano Grudzień 20, 2009 to ty HarrY?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 są, oj są :p mówię Ci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Tak to ja.......... :D Niby jakie......... ja widze codziennie ludzi po 40 i żyją w spokoju, zero awantur,bujek i wyzwisk(tego mi czasem brakuje najbardziej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 Harry :D:D:D nie rycz :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaa Napisano Grudzień 20, 2009 :-& Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaa Napisano Grudzień 20, 2009 ° Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hahahaha ale te mody to ćwoki 0 Napisano Grudzień 20, 2009 30 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhttu Napisano Grudzień 20, 2009 to ten niezły nik;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 żebyś wiedział jakie czasami są emocje;) nawet po 60;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaa Napisano Grudzień 20, 2009 :-= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Emocje są bardzo potrzebne............ nic mi nie sprawia przyjemności tak jak zrobienie komuś na złosc.........:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Kamecha-----> jarek to Ty? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 Harry - nie o takich emocjach tu mowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja juz minelam ten wiek Napisano Grudzień 20, 2009 do ktorego chcialam dozyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hahahaha ale te mody to ćwoki 0 Napisano Grudzień 20, 2009 no a kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 tu Leja chciałby być nieśmiertelny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Grudzień 20, 2009 Nie wiem... moja babcia mając lat 89, mawiała.. "ja to tak długo żyję w nagrodę czy za karę? Nie wiem, na starość pamięć słabnie". ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 inteligenty to to mało wiesz o przyjemnościach:) tu leja ty chciałbyś być chyba nieśmiertelny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Nie ma sensu aż tak długo życ....... ja jestem pewny że mam zapewnione miejsce w raju..... w niebie......... ewentualnie gdy istnieje reinkarnacja urodze się jeszcze bardziej inteligentniejszym człowiekiem niż jestem teraz........ no nieeee- a ja o takich emocjach mówie:D tuleja--------- a przeżyłeś już przynajmniej 50% żeby powiedziec że wszystko przeżyłeś?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość freeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 ja bym chciała umrzeć zanim będę musiała chodzić z balkonikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 20, 2009 nie ma czegoś takiego jak reinkarnacja, nie ma Boga więc lepiej żyjcie ile się da i cieszcie się tym co macie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach