Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Szukam sobie faceta pantoflarza a znajduje samych brutali

Polecane posty

Za to koleżanki adorowane przez pantoflarzy i ciepłe kluchy marzą o maczo o brutalu, facecie z własnym zdaniem który je zdominuje, a ja pragnę cichego mężczyzny który będzie mi w 99 % posłuszny :( los jest okropny :(

sugerujesz że jestem prosta i głupia i marze o skomplikowanym życiu z trudnymi pytaniami?! nie ja po prostu szukam sobie normalnego chłopaka!! nie mówię od razu o skrajności jaką jest kujon czy informatyk. chce po prostu normalnego spokojnego z dozą szaleństwa acz nie nudnego który będzie mnie słuchał i traktował jak królewne

no to powodzenia, a kiedy już znajdziesz sobie takiego pantoflarza i się nim znudzisz, wyciągnij wnioski. Jeśli jesteś mądra, może zrozumiesz na czym polega związek.

pantoflarz to nie facet ;) naprawdę chcesz tak zyć ? dwie baby pod jednym dachem ? czego oczekujesz po tym związku ? prędzej czy później go zdradzisz z facetem, ktory walnie Cię w pysk i rzuci na łóżko, chyba, że tak sobie to zaplanowalaś bankomat w domu, a spermomat na boku

Nie sugeruję nic ponadto, co przeczytałem. A przeczytałem to: -"ja pragnę cichego mężczyzny który będzie mi w 99 % posłuszny" "-ja po prostu szukam sobie normalnego chłopaka" To każe się zastanowić nad fenomenem bycia "normalnym" czyli "pantoflarzem". Chciałem cię jedynie przestrzec - takimi "wymaganiami" szykujesz sobie kłopoty życiowe. NIE ISTNIEJE TAKI OSOBNIK. Jak szukasz "normalnego spokojnego z dozą szaleństwa acz nie nudnego"... to nie jednocześnie takiego, " który będzie mnie słuchał". Proszę się zdecydować i odpowiedzieć sobie na pytanie: - w jaki sposób posłuszny facet, słuchający swojej kobiety...ma być jednocześnie szalony i nie nudny? :) "tak, kochanie" "będzie jak chcesz" "zrobimy jak mówisz" " zgadzam się z Tobą" "które skarpetki mam założyć?" itp. Prrrrrr, szalony...... bo zrobi się za ciekawie:)

a dlaczego uważacie że porzadny spokojny człowiek facet ma być kiepski w łóżku ? zresztą mi chodzi o to by mnie kochał, był we mnie zapatrzony. moje koleżanki mają takich adoratorów, idealnych kandydatów na męża, którzy je szanują kochają :( a ja? zawsze przyciągam typów spod ciemnej gwiazdy. a one tak źle traktują swoich adoratorów :(

"Ludzie, którzy posiedli ogromną wiedzę marzą o prostym życiu bez ważnych pytań o sens życia." Kurcze, nie posiadłem ogromnej wiedzy, ale też marzę. Tylko jak się pozbyć tych pytań? Poprzez satysfakcjonującą odpowiedź raczej ciężko, poprzez popadanie w różne "ucieczki" głupio. Hmm, a temat to nie prowo? Przecież tu same marzycielki o macho brutalu z dużym niekoniecznie tylko portfelem (nawet zwmiarowane kafeteryjnie jest to drugie) ;)

Gość skoro sie tak prowadzasz to
ta masz..... normalnego i fajnego nie dostaniesz od zycia.

Gość skoro sie tak prowadzasz to
ta masz..... normalnego i fajnego nie dostaniesz od zycia.