Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StudentIroku

Pomoc pilna, dla studenta I roku!!!!

Polecane posty

Gość StudentIroku

Hej:O Zacząłem studia na I roku prawa, zaocznie na Uniwersytecie Gdańskim. Mam problem. Na początku października miałem wypadek w pracy, w sumie nie tak groźny, ale musiałem leżeć w łóżku w tym czasie i nosić kołnierz ortopedyczny. A to po drugiej stronie Polski od pracy i szkoły. Nie byłem przez to na żadnym wykładzie, ani ćwiczeniach. Mam siedem przedmiotów. Pytanie, czy w ogóle jakoś da sie nadrobić, zaliczyć, nie wiem... Tak żeby po prostu zaliczyć pozytywnie semestr? Czy poprostu dać sobie spokój i za rok podjąć od nowa, od początku studia. Bardzo proszę o pomoc szczególnie tych którzy studiowali, lub studiują teraz i mają na ten temat jakieś pojęcie. Będe w dziekanacie we wtorek pytać też, ale chce zapytać, czy jest sens i jak to rozegrać? P.S Bardzo proszę i z góry dziekuje za pomoc:)

Gość Roksankaa
A to prawo można studiować zaocznie? NAwet jeśli to proponuję odczekać ten rok i iść na dzienne. Są pewne kierunki, których nie powinno się robić po łebkach :)

Gość Roohach zawodowy
Nie wiem, ajagbym wiedział i tak bym ci nie powiedział :-p

Gość StudentIroku
J.W.

Gość Kto-pyta-nie-błądzi
Oj, kolego. Studia zaoczne czy nie, wszędzie są dziekanaty. Każdy przypadek jest inny. Musisz tam iść i dowiedzieć się jaka jest Twoja sytuacja:-)

jeśli chodzi o wykłady- ja na dziennych nie chodziłam, na żaden przez 5 lat, prawo ma to do siebie, że duuuużo uczysz się samodzielnie, a przez 3 godziny sam wchłoniesz więcej wiedzy niż wysłuchasz na wykładzie ja chodziłam tylko na ćwiczenia, a i tych było sporo,bo robiłam nadprogramowe wystarczy, że dogadasz się z prowadzącymi zajęcia, a nie będziesz musiał iść do dziekanatu nie pamiętam czy na pierwszym roku dają dziekankę zapytaj walcz, bo szkoda pieniędzy, które już zapłaciłeś

Gość Anonimowy Elektryk
po co Ci studia? Ja bez studii zostłem Prezydentem..