Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ludzie kochani masakra

Widzieliście dziś zdjęcia EDYTY GÓRNIAK bez makijażu na Pudelku???

Polecane posty

Gość doooooobraaaaa
ale przecież ona ma makijaż :o

Gość nie waż się zapomnieć
Dlaczego techniczny ma zakratkowaną twarz?

Gość jeśli ona ma makijaż to
jeszcze gorzej dla niej:O

Gość up0
ona ma makijaz co nie zmienia faktu ze wyglada ochydnie. moze porpostu sama si eumalowala i efekt taaki jak widac;p

Gość doooooobraaaaa
to tylko swiadczy o tym, ze dgyby "celebrytki" nasze robly sobie same tapete wyglądałyby jak edzia

Gość ale jak oni to robią
w tej telewizji, że ktos tak ohydny wygląda tak dobrze jak jest porządnie wymalowany i wypindrzony? jestem w sozku, bo ona jest OKROPNA, a zawsze myślałam, że jest PIĘKNA!

wygląda jakby miała fałd skórny pod okiem i była jakąś Chinką czy coś albo eskimoską :o niezbyt ciekawie. no ale przyznacie sami że nikt by takiej brzydkiej na ulicy nie poznał...więc gratulacje dla paparazziów że wiedzieli że to ona a nie jakaś nadziana żonka kogoś (sądząc po tym porsche które jest de facto mało stylowe , no ale gdzieś musi pomieścić 20 ochroniarzy)

Gość dgertgerhgreq
a czego wy sie spodziewaliscie? dajcie czlowiekowi pozyc, pewnie miala nieprzespana noc, nie chcialo jej sie malowac itp itd. i tak jest ladna. widac, ze ejstescie dziecmi telewizji i kolorowych czasopism

Gość czepiacie się wszyscy
Wygląda jak każda, podkreślam KAŻDA (!) normalna kobieta bez makijażu! Przecież jest oczywiste że każda kobieta w makijażu wygląda lepiej niż bez. W końcu po to się go robi. A wy czego oczekiwaliście ? Że bez makijażu będzie wyglądać równie wspaniale ? Jakby tak było to by go nie robiła wcale. A tak w ogóle to na tyle miliardów ludzi chyba jeszcze się taka kobieta nie urodziła do której nie miałybyście jakiejś krytyki przygotowanej w zanadrzu. Tylko po co takie znęcanie się nad kimś. Ona wygląda normalnie. A wy robicie z niej jakiegoś potwora. To co mają powiedzieć ludzie którzy naprawdę wyglądają źle ? Po prostu te wasze krytyki są mocno przesadzone. Ale w internecie jest to normalne. Ludzie anonimowo czują się bezkarni, lubią się dowartościować poniżając kogoś znanego. Pokażcie swoje paszcze bez makijażu. Chcę widzieć te piękności. Żeby od kogoś krytykować to trzeba najpierw samemu mieć co pokazać.

gdzie Ty mieszkasz, że takie średnio urodziwe kobiety tylko są i dlaczego na podstawie swoich średnio przyjemnych doświadczeń piszesz o wszystkich kobietach? nie nauczyli w szkole nie używać wielkich kwantyfikatorów? ja bym obstawiała, że jednak nie każda kobieta ma oczy wielkości paznokci i prawie opuchnięta twarz

Gość nie opowiadaj bzudr
że wygląda jak KAŻDA KOBIETA BEZ MAKIJAŻU ja co prawda jestem od niej młodsza o 6 lat, ale nie maluję się na codzień, tylko rzęsy i z całą pewnością nie wyglądam jak ona:O nie wiem skąd ta opuchlizna na twarzy u niej? może jest chora?

dla mnie Edzia była piękna za czasów perły z krótkimi włosami, delikatna i świeża, bardzo kobieca twarz prawdopodobnie bez ingerencji w naturę teraz ma tylko świetne nogi

Gość a jaaaaaa
wg mnie ona ma makijaż tylko jest jakaś spuchła. Może nie wyspana :D Generalnie to Edzia mi sie nie podoba- jest przereklamowana.

Przeciez Edzia na tyc zdjeciach ma makijaż tylko, że nie sceniczny:P Można to zauważyć po brązerze na kościach policzkowych:P

Gość czepiacie się wszyscy
Jak komuś brakuje argumentów to wtedy się czepia kwantyfikatorów. Rozumiem że wygląd jak z okładki cosmopolitana to cały sens życia. Będziecie się ze mną licytować o to w jakim wieku kobieta ma prawo mieć opuchnięte oczy ? Przecież to jest chore.

Gość ślepa jesteś czy co
??? przcież oan jest CAŁA OPUCHNIĘTA

chodzi o to, że Twój argument był błędny, a nie, że ja z braku argumentów się czepiam kwantyfikatorów jak czegoś nie rozumiesz- nie używaj kto napisał, że wygląd jak z okładki cosmo jest czyimś sensem życia? po prostu oceniamy czyjś wygląd, a Ty dorabiasz ideologię do oceny fizyczności

Gość aniania nia
nie przesadzajacie ludzie, toz to zwyzajna jest kobieta!!!!!!!!! robicie senssacje z byle guwna, a ona ma swoje latka ... i chyba normalna sprawa jest, ze juz nie wyglada jak kiedys za mlodych lat ( a byla naprawde niezla) ;) uroda przemija... niestety tego nie zmieni!!:O

Gość nie pierdziel bo jak ją
umalują i pokazują w TV to wyglada zajebiście i jak nei ona

Gość anianian nia
wcale nei uwazam, zeby wyglada zajebiscie, no moze kiedys;) a teraz? no ladnie i napewno lepiej w makijazu, a le chyba jak kazdej kobiecie???? 🖐️

Gość zgadzam sie z tymi wypowiedzia
mi i z aniania dgertgerhgreq a czego wy sie spodziewaliscie? dajcie czlowiekowi pozyc, pewnie miala nieprzespana noc, nie chcialo jej sie malowac itp itd. i tak jest ladna. widac, ze ejstescie dziecmi telewizji i kolorowych czasopism czepiacie się wszyscy Wygląda jak każda, podkreślam KAŻDA (!) normalna kobieta bez makijażu! Przecież jest oczywiste że każda kobieta w makijażu wygląda lepiej niż bez. W końcu po to się go robi. A wy czego oczekiwaliście ? Że bez makijażu będzie wyglądać równie wspaniale ? Jakby tak było to by go nie robiła wcale. A tak w ogóle to na tyle miliardów ludzi chyba jeszcze się taka kobieta nie urodziła do której nie miałybyście jakiejś krytyki przygotowanej w zanadrzu. Tylko po co takie znęcanie się nad kimś. Ona wygląda normalnie. A wy robicie z niej jakiegoś potwora. To co mają powiedzieć ludzie którzy naprawdę wyglądają źle ? Po prostu te wasze krytyki są mocno przesadzone. Ale w internecie jest to normalne. Ludzie anonimowo czują się bezkarni, lubią się dowartościować poniżając kogoś znanego. Pokażcie swoje paszcze bez makijażu. Chcę widzieć te piękności. Żeby od kogoś krytykować to trzeba najpierw samemu mieć co pokazać.

ale wy macie problem ja nie moge :D tak po pierwsze ma makijaż i to dość widoczny, a pod drugie kobieta ma już swoje lata a nadal jest nieprzecietnie piękna. Nie lubię jej ale strasznie podoba mi sie jej figura i twarz.

a ja to pierdolę z góry na dól:):) edzia,doda,steczkowska,mandaryna,skrzynecka,gardias a nawet kuba wojewódzki to wszystko malowane lale ,że nie ma sie co dziwic .. sama sie pewni malnęła i nie pukło to:) przed kamerami pieknie wszystko ładnie,poza kamerami ...:o

Gość ktoskto
Te zdjecia pochodza z zeszlego roku z proby przed Sylwestrem w Warszawie. Dzien wczesniej proby trwaly do poznych godzin nocnych,bylo zimno i nerwowo.Trudno sie dziwic,ze wygladala na zmeczoną. "Zakratkowany facet" to nie Jej techniczny tylko Jej ochroniarz. A wspomniane przez was Porshe należy właśnie do niego. Ona też jest człowiekiem i ma prawo raz wygladac zjawiskowo a czasami wygladac tak sobie,choc tak czy siak jest najpiekniejsza kobieta, jaka w zyciu widzialam. Niestety nie mogę tego samego powiedziec o tym,jakim jest czlowiekiem...

Gość miałka jak mąka
Zobaczcie jak tu wygląda po prostu szok!