Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamina

gastroskopia

Polecane posty

Gość tamina

Mialam robiona w sobote gastroskopie i powiem jedno: LUDZIE WYOLBRZYMIAJA TO BADANIE!! smiac mi sie chce jak ktos tutaj pisze ze to takie straszne mysle ze kazdy powinien sobie zdac sprawe ze to chwila ktora moze uratowac zycie,im szybciej tym lepiej zapobiec chorobie. A skoro ktos ma problemy z żąłądkiem powinien to badanie wykonac! da sie przezyc i napewno nic nie boli. PODSTAWA ROWNOMIERNY ODDECH I badanie sie skraca i trwa zaledwie 5 min! Jest faktycznie nieprzyjemne ale to jest moment, niestety w zyciu nie ma samych przyjemnosci i kazdy o tym wie!Polecam to badanie jesli ktos ma problemy!I BEZ STRESU PEŁEN LUZ I DA SIE PRZEZYC:) i taka ciekawostka podobno MEZCZYZNI wyolbrzymiaja to badanie i nakrecaja ze to boli itd:) wiec widac jakimi sa tchurzami:) wiec zycze im POWODZENIA:)

Gość a mi nie byli w stanie
przeprowadzic tego badania... Przeciez to nie chodzi o bol. Mam wysoki prog bolu... Ale mam odruchy wymiotne. Nie byli w stanie przeprowadzic tego badania. Mowilam, ze moze byc kiepsko, nie wierzyli, ze az tak... Nie dali rady.

Gość ghjkl
Mialam 4 razy i nigdy wiecej.łzy jak grochy same mi lecialy.Nie wspomne o pobieraniu wycinków.

Gość ILASKA
miałam raz i, dziekuje bardzo

Gość najgorsze z mozliwych badan
:O