Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franekv

Pijemy kawe

Polecane posty

Gość Franekv

Fajna mala czarna goraca kawa ,pijesz tez

Gość ja piję mocne espresso
bo dużo roboty dzisiaj mam i potrzebuję kopa, żeby mi się chciało :P

Gość Franekv
A mi zimno i sie grzeje noi roboty dzis niemam niestety ,tak to ogrodnicy maja czasem

dołączę się dziwuchy. Zaraz sobie zrobię i mam do tego prince polo :D Mnie się dzisiaj nudzi - jak z resztą zawsze więc postukam tu trochę. Wigilię mamy wolne a wy? ( to nie urlop)

również dołączam do towarzystwa kawowego a do kawki mam takze pyszna szarlotke:) dzien dobry :)

Gość Franekv
Czarna wrona -cie znam ha ha fajna jestes, lubie slodka

właśnie kawa gotowa. Kawa rozpuszczalna jacobs kronung gold + łżeczka "proszku ixi" :D jakoś nie potrafię bez zabielacza. Rzuccie jakiś temat to pogadamy może :)

Gość Franekv
Kalia 82 pij znami czarna .zakonnica niezauwarzylas ze tu jest franek co ,facet narmalny facet z czarna one love i tobie🖐️

Franekv ,z jakiego tematu sie znamy ??:) ja do kawki nie mam nic,a zimno mam jak jasna cholera :Oto sie troche ogrzeję ta kawka :)

Jessu! :D No wiesz my w habitach tylko babki mamy koło siębie. Cześć Franekv {czesc] Sorry ale nie zauważyłam Cię. Witaj chłopie :D

czarna wrona to gdzie ty jestes że masz zimno. Ja mam w biurze 25 st C i każdy kto wejdzie to mówi ale tu fajnie cieplutko. A mnie tu spanie bierze - z ciepła chyba :D

Gość Franekv
Czarna wrona- szlo to chyba tak "kto pije dzis" niepamietam dokladnie. Mialem czarny nick kurcze kawa sie kaczy hm ,moja czarna goraca

zakonnica w pracy jestem :D...ale cholera na weekend nic nie ogrzewało tej budy i woda mi zamarzła :O..teraz pomału wszystko odtaja :)

a ja mam długi urlop i ten komfort ze jak za oknem trzeszczy mróz to moge nie wychodzić:)

Franekv :Ddaje tam pijemy/piję :D..tylko teraz to czas nie bardzo pozwala :)..zapraszam wieczorkiem :)mnie nie bedzie, ale napewno ktos posiedzi z drineczkiem :)

one love fajnie z tym urlopem :)ja pewnie jeszcze w czwartek będę musiała siedzieć w robocie do 12 :O...eeeeh mruz u mnie zaczyna puszczać ...nawet słonko wyszło ...kocham słońce...:)

Gość Franekv
One love umnie -1 ha Czarna wrona- ja juz tam niewchodze bo nikt mi nieodpisoje tylko ty wiec szkoda pisac tam kurcze blade

Gość Franekv
To robie druga mala czarna ha

Gość Franekv
One love ,to zimno a ja mam cieplo i mrozow raczej niema ;) jaki masz kolor wlosow

Gość Franekv
Etam to bedzie mi cieplej jak wyskoczy kurcze;)

franek może te pytania co zadawałes to mało istotne były? :D ja pije juz dzisiaj 3 kawe ,i pewnie nie ostatnią :D

Gość Franekv
Czarna wrona chyba tak ,ale jak jest topik i sa tam juz osoby to z nowym niechca pisac tak mi sie wydaje , a ja robie swieto kawy dzis moja czarnula goraca;)