Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetti*25

kto ma dziś wolne? i stara się sprzątać i coś tam pichcić?

Polecane posty

Gość Anetti*25

ja coś tam zrobię i odpoczynek , tak mi się nie chce nic robić:O

Gość Anetti*25
dobra kończę porządki i zaraz zabieram się za uszka...

Gość witamy na kafe ...
ja porządki już w weekend zrobiłam bo niestety nie mam wolnego aż do Wigilii ... w środę jeszcze zrobie takie bieżące porządki i będzie dobrze :) A na Wigilię i święta wyjeżdżamy więc nie muszę nic pichcic :)

Gość kaniaaaa
A ja dziś mam maraton zakupowy ^_^ Od 13 do poźnego wieczora shopping ^_^ Dopiero w wigilie robię wszystkie potrawy :)

ja mam prawie wolne, bo jeden projekt czeka na zrobienie w domu, ale nie chce mi się za to zabrać, wiec póki co piorę firanki :)

Gość Anetti*25
ja mam tylko dziś wolne, nawet w wigilię pracuję więc dziś chcę wszystko zrobić..a w środę po pracy czyli po 16,30 sernik makowiec i pasztecii, bo chce mamie pomóc...w domu też nas nie będzie

Gość Anetti*25
oo widzę mało tu takich jak ja:P albo wszyscy sprzątają i nawet nie zaglądają tu..albo pracują

Gość ja też mam wolne
ale jakoś ciężko mi się zebrać. czeka na mnie sterta prania. kurze do pościerania, odkurzanie.. to w sumie wszystko, ale ciągle to odwlekam. dosłownie z godziny na godzinę. a teraz jak wlazłam na kafe, to już w ogóle tyłek podniosę chyba za 5 godzin :/

Gość Anetti*25
no ja jakoś działam. trochę na kafe trochę tv i tak tu ścieram, pralka pierze..jakoś idzie tylko powoli.. ale ważne że do przodu

Gość ja mam dopiero od srody
wolne wiec dopiero w srode bede sprzatac i gotowac :)

Gość Melpomena...
ja sprzatam od tygodnia.. codziennie cos... juz prawie skonczylam... jeszcze drobny szlif... dzisiaj wolne ale od jutra codziennie w pracy a w Wigilie do 18... jak myslicie piec dzisiaj ciasta i uszka lepic czy jak??

Gość Anetti*25
uszka dziś robię, a resztę niestety w środę tzn ciasta bo jednak do piątku do dziś te ciasta będą mało świeże.. a gdzie pracujesz? że do 18 tej w wigilię?>

Gość Melpomena...
na stacji benzynowej... no do 18... w sumie tak, nie beda nowka niesmigane... ale jutro mam na 5 rano i pojutrze na 5 rano i troche sie boje ze nie bede miala sily... a musze sie niestety uporac z tym sama!

Gość Anetti*25
ojej współczucia.. a mąż nie może w czymś pomóc? kurcze pobudka o a potem jeszcze wypieki..hm...zminimalizuj potrzeby..

Gość Melpomena...
maz pomoze, tylko ciasta to nie jego specjalnosc. a do lepienia pierogow nie ma serca :)... sernik muuuuusi byc.... makowiec muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusi byc... no co ja mam z tak cholera zrobic:)

Gość Anetti*25
podziwiam, i trzymam kciuki na pewno wyjdzie rewelacyjnie

Gość Melpomena...
a tam... nie przesadzaj z tym podziwem... kocham go no to jak mam mu nie upiec... no jak mam??