Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość frezdzeleska

pisze do mnie facet przyjaciolki!!!!!!!!

Polecane posty

Gość frezdzeleska

wyleguje się wczoraj w wyze jak gdyby nigdy nic, przychodzi sms. ktos sie pyta co u mnie slychac. ja sie pytam kto to, okazalo sie ze to facet mojej kolezanki. ja sobie mysle ze odrazu pewnie informacje chce wyciagac o mojej przyjaciolce. a on mi jakies tkliwe slodkie smsy wysyla. i twierdzi ze monika dla niego to juz przeszlosc i ostatnio się z nią trzymał tylko ze wzgledu na mnie... ja w ogole szok, odrazu dzwonie do moni i jej wszystko mowie. a ona ze tym razem ze soba ostatecznie zerwali (wczesniej to roznie bylo miedzy nimi i klocili sie i wracali i tak wkolko) mowi ze juz na niej to kompletnie wrazenia nie robi, ze juz bez emocji do tego podchodzi i ze jak chce to moge sie z nim nawet umowic. ja mowie, ze jednak jemu pewnie zalezy bo pisze do mnie zeby jej zrobic na zlosc, a ona ze pewnie tak. ale ja to juz nie obchodzi. ten koles dalej do mnie pisze, ze chce sie umowic i w ogole. ja na to, ze ma pelno dziewczyn do okola i zeby dal mi spokoj, bo ja nie jestem elementem jego zagrywek z monika. w porozumieniu z kolezanka dalej z nim pisalam, bo powiem szczerze mialysmy z niego taka super polewke... jak to on sie chcial wybielic i robil z siebie don juana, ze to on zerwal z monika, ze on byl jej wierny a to ona byla ta zla i miala swojego anglika.. my w smiech, bo przyjaciolka miala epizod z jakims riczardem, ale zanim bylego w ogole poznała, podczas trwania w tym zwiazku ten riczard sie odezwal i raz sobie z nim przez tel pogadali. a ten sobie wygrzebal to i tak sie tego uczepil.. haha postanowilysmy ze z nim popisze i powyciagam informacje na temat jaki to on faktycznie byl i ze moja monika dobrze zrobila ze go w dupe kopnela.. potem co sie okazalo i sie niezmiernie wkurzylam, to wkoncu przyjaciolka mi sie przyznala ze wczoraj sie spotkali ale juz tak kompletnie bez emocji po przyjacielsku i on do niej zagadal ze mu sie podobam i czy by numeru do mnie nie dala, ona mu dala kompletnie bez emocji. ja w szoku.. czyli o co jednak mu chodzi? chce jej zrobic na zlosc??? czy jest pier.. erotomanem i zadnej nie przepusci?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować