Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justynao123

co mam zrobic prosze o pomoc

Polecane posty

witam mam na imie Justyna jestem w 39 tyg. ciazy i znalazłam sie w trudnej sytuacji. cały czas byłam ubezpieczona u meza w pracy ale niestety na poczatku grudnia moj maz stracil prace i od tego mometu nie mam ubezpieczona a za chwile bede rodzic czy ktos wie co teraz moge zrobic.poniewaz nie stac mnie na zapłacenie za porod i szpital.czy cos wogole moge zrobic w tak krotkim czasie bardzo prosze o pomoc i kakretne odp.

błyskawicznie zarejestrować się w UP lub mąż. od ręki dostajecie ubezpieczenie

niestety tylko... państwowe ale rozumiem, że w tej chwili liczy się cokolwiek. zwłaszcza, że przy odrobinie szczęścia możesz trafić na cudowną opiekę nawet i na najbliższej porodówce - niekoniecznie wyłącznie w LUXMEDzie

tylko ze jak ja byłam to powiedzieli mi ze kobiet w ciązy sie nie rejestruje a mąż jak poszedł odrazu to trafił na jakas france i odrzuciła go. a teraz mąz znalazl sobie jakas prace ale tylko na okres probny.a o podpisaniu umowy moze dopiero liczyc po nowym roku.cały czas jestesmy w kropce i boje sie ze bedziemy musieli płacic za porod i szpital a niestec teraz nas