Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna chcaca farbowac sie

Mam farbowac sie z blondu na ciemny braz czy nie??

Polecane posty

Bo pytalam kilka osob to mowia ze moge sprobowac bo mam ciemna oprawe...a mama jak na zlosc twierdzi ze mi takie nie beda pasowac i koniec:o nie wiem sama

Gość I am so sorry for you
mam ten sam problem. Jestem typowa blondynka z niebieskimi oczami. Ale czuje sie taka blada w tym blondzie. Kupilam juz sobie farbe, ale waham sie troche. Tylko moj kolor ma byc niby jasny braz, ale na obrazku to dla mnie przy jasnym brazie nie stalo

no ja ide dzisiaj tez po farbe....to co...moze farbujemy sie dzisiaj razem??;)

ogol sie na lyso a nie zawracaj glowy

nie moj naturalny to taki jasny braz-ciemny blond brwi mam czarne oczy piwne cera jasna ale nie blada

Gość .alice in chain.
tez mam ciemniejsza oprawe oczu i wiele lat rozjasnialam wlosy. potem mialam dosc rozjasniacza bo niszczyl mi wlosy. teraz zdecydowalam sie na ciemniejszy blond, nie braz i jestem bardzo zadowolona :)

Gość .alice in chain.
jezeli jestes teraz jasna blondynka to odradzam nalozenia tej ciemnej farby, chyba ze na bardoz krotko. rozjasniane wlosy szybciej chwytaja farbe o mozesz miec prawie czarne wlosy! wiem to, bo sama jakis czas temu eksperymentowalam z farbami. najlepiej kup farbe ciemny blond lub inny blond, wtedy wyjdzie ci braz.

pewnie masz racje. Bede musiala wybrac cos jasniejszego

Gość miła jak zawsze
do taka jedna chcaca farbowac sie tez zawswze byłam jasna blondynką a teraz zafarbowałam się na kolor podobny do twojego(a może nawet jest taki sam) :D i nie żałuję:)

to chyba sie skusze;) dam pozniej znac jak wyszlo itp;) A teraz koncze bo wychodze z domku

Gość ja bym farbowala na twoim
miejscu:)wlosy zawsze odrosna:)

Gość ja bym farbowala na twoim

jednak dzisiaj bede faarbowac bo wczoraj juz nie mialam czasu:)

Gość no to teraz ja
witam :) Ja też jestem blondynka z niebieskimi oczkami. Rok zastanawiałam się czy sie przefarbować. Bałam się że będę blada przy ciemnych włosach :) Dokładnie rok temu na święta z jasnego złocistego blondu przefarbowałam się na brąz - farba L'oreal nr 4 :) drastyczna różnica. Obawa była ttym większa, że mam włosy do pasa :D Jest ok i nie żałuję. Mam wyraźniejszą twarz i czuję się pewniej a nie głupiutka blondynka. Mąż powiedział , że kiedyś spał z blondynką a teraz z szatynką ? :) Smiało laski :)

wlasnie sprawdzam na pasemku jakie wlosy wyjda:P

kurcze ja tez wlasnie sie czuje blado i niewyraznie. hyba zaryzykuje. Najwyzej bede wygladac jak gowno.

Gość ja zrobilam i zalowalam
wszystko zalezy od urody... ja od sierpnia probuje wrocic do blondu co nie jest latwe. aha! ciemny braz zlapal na czarno wiec uwazaj. chyba lepiej zaczac od czegos jasniejszego i wtedy jak Ci sie spodoba, to mozesz pojsc dalej

Gość i hopsa do gory
!!

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: listonic.pl/testerka3/choinka

jedno juz zmylam wlasnie po 10 min ale jeszcze jest za jasny w stosunku do tego co chce:) jeszcze 10 min i zmyje nastepny moze tamten bedzie ok

Gość kocham zamsz
nie farbuj wlosow, tylko naloz jais szampon na 3 mycia, no albo cos bez amoniaku-np garnier, chcoiaz i one sie do konca nie splukuja.

Gość cafkahfkhahf
Pamietaj ze blond to ulubiony kolor facetow, jak sie przemalujesz mozesz przestac byc aktrakcyjna.

pofarbowane:) za chwile zmywam

Gość no to teraz ja
a ja jak zafarbowałam to mi obcy faceci z innego biurowca mówili że ładnie mi w tym kolorze ;) Więc stałam się atrakcyjna bo skoro obcy zauważyli?